Skittles 4018 Napisano Maj 11, 2012 Nemanja Stojanović, 1368 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će mi to biti slabo Ja se sada više raspitujem da znam šta da lovim, da ne lutam na sto strana pa da pomislim kako je nešto dobra prilika i da završim sa skuterom za koji ću posle mesec dana otkriti da nije onaj koji sam zapravo želeo. Nego ovako, znam taj i taj mi treba, pa čekam da se sve kockice slože. Ne shvati me pogrešno, više nego cenim što pokušavaš da mi nađeš motor. I iskreno sam zahvalan, svima vama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 11, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta bi ti rekao, sad sam ga probao, pun snage, puni lepo, ne trese, prav i utegnut kao praćka. Vlasnik se predomislio i ostavlja ga za sebe, svideo mu se posle Honde Foresight 250, mnogo je udobniji, moderniji i izgledniji od nje. No puno sreće u daljem traženju, ako naletim na nešto, javljam. I da, ipak je slabiji u poređenju sa 250icama, max brzina je nešto preko 100 km/h ali zato do 80 jako lepo se ponaša. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...