nlendel 0 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Pula, Istra, Hrvatska Motocikl: Italjet Millenium 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, javljam se iz Pule. Trenutno vozim Italjet Millenium 150 iz 2000. godine. Isti tako imam i Vespu P200E iz 1980. Volim dosta da prčkam oko tehnike, a pogotovo oko motora, pa evo vjerujem da ću ovdje naći dosta savjeta i trikova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 9, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došao! I pozdravi nam Mileta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 9, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Добородшао!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, pozdrav iz Beograda. Vidimo se u subotu u Puli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 12, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , iz Bara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1351 Napisano Maj 12, 2012 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Poz iz B. Luke,svakako se vidimo na bajkerima,twin horn,ja sam rodjen i odrastao u Puli,tako da sam redovno svake godine tamo barem jedan vikend! Pozz i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10692 Napisano Maj 12, 2012 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...