draza 548 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan KTM lc4 640 Adventure 1998-o godiste . Motor je u ekstra stanju . Masina perfektna , ne trosi ni gram ulja , radi zdravo . Nov akumulator , lanac i lancanici . Dajem jos 2 zadnja lancanika za razne prenose i brzine ( po zelji od sporog za offroad pa do brzog za duza putovanja autoputem ) . Registrovan je do 22.06.2012.god. Motor od dodatne opreme ima : -Bocnu nozicu -Racing diskove ( zadnji bi trebao da se promeni ) -Otvoreni ( protocni ) uz njega dajem i fabricki . -Duplu izduvnu gradnu koja ide skoro da topa ( fabricka dodatna oprema ) a je sada i zesci na gasu . -Crash bar ( made in Draza ) -Bocni nosaci kofera ( koji uedno igraju i ulogu crash bara ) -Kofer ( Top case ) H&B -Daljinske komande za citanje road book-a na tripmasteru ( kace se na upravljacu ) -Grejaci rucica -Metalni kofer ( nalazi se izmedju nosaca bocnih kofera i plastike ) koji sluzi kao kutija za alat ili slicno . -Zastitna guma na levoj i desnoj strani rezervoara pa mu grane i siblje na offroad-u ne mogu nista . -Promenjena leva dekla motora i stavljena od novog modela sa staklenim meracem ( prozorcetom ) nivoa ulja . -Uticnica za 12 v .......... Gume su u solidnom stanju . Od ulaganja kao sto sam gore napisao zadnji disk . Zamene dolaze obzir ali za jeftiniji motor u ceni oko 1500 evra tipa : enduro , naked , stariji klasinci motor ali u dobrom stanju ..... Nikako R-ovi . Ponude ovde ili na pp . CENA 3000 evra 062 410 258 Evo slicice na kojima je malo prljav jer trenutno nemam druge . Bolje kacim kad uslikam . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 9, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mož da ima kg ovako oklopljen? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 9, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan 146kg ima suv, dodas tu tecnosti i svu ovu gvozdjuriju na njemu dolazi sigurno do 180kg mozda i vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan 155 kg. sa tecnostima, naravno bez goriva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 9, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mož da ima kg ovako oklopljen? Sto nisi odmah pitao jel moze Honda i doplata a ne da ides tu naokolo, kao koliko ima kila, koliko moze da razvije itd itd 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 9, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da kazem da je motor rezervisan do kraja nedelje . Ako nesto bude javljam i nastavljamo dalje . Ovako , za sada tj 99.99% PRODATO . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 9, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sto nisi odmah pitao jel moze Honda i doplata a ne da ides tu naokolo, kao koliko ima kila, koliko moze da razvije itd itd E da je to tako jednostavno Nego, najgora stvar u svemu što moj tatko svojevremeno nije dovoljno zapeo.. te imam svega 178cm Tako da ko iskešira Draži.. ima od mene piće i klopu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 9, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan te imam svega 178cm Ja nisam višlji od tebe , a vozim istog ADV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 9, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Visina nije problem moze da se spusti i za dosta nize osobe . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u tom dvoristu, izasao zadovoljan i evo i sad mi je drago sto sam obisao Drazu i Soko Banju. Pozdrav Drazo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 10, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan te imam svega 178cm Ja nisam višlji od tebe , a vozim istog ADV Višlji sigurno nisi, a viši mozda Lep motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Maj 10, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Ja sam obigravao oko njega još dok je bio u Rastkovom posedu. Sa srećom da te služi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Maj 13, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan koliko je presao? dobro izgleda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 13, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Otislo !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...