RatkoRajic 45 Napisano Jun 19, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pridruzim. Posle silnik dilema. Pao je izbor na 2004 fi sa abs-om. Pa sad sta nam bog da. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makarov037 2 Napisano Jun 19, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pridruzim. Posle silnik dilema. Pao je izbor na 2004 fi sa abs-om. Pa sad sta nam bog da.Neka da lepu kilometrazu i ove uspomeneSent from my BND-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Jun 19, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 20, 2019 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jun 20, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan On 10.6.2019. at 11:27, Racer330 je napisao: Ljudi imam mali problemcic.....ne radi mi senzor goriva....tj ne pali mi se zuta lampica za rezervu. Proverio sam sijalicu i instalaciju i sve je u redu. Sijalica sija - instalacija ispravna. Dakle problem mi je u davacu tj senzoru, da li zna neko kako moze da se popravi ili negde da se naruci nov? Gledao sam neke forume itd treba mi neki mali termo davac iliti termistor ali kod nas nema nigde da se uzme Ako neko zna kako pomoci nek javlja I ja sam posle duge potrage na kraju poručio originalni. Ako tražiš po netu kataloški broj je 37810-MBT-611. Košta ko da je od zlata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 20, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko proverava ispravnost na nacin da isprazni rezervar ,spoji zice na davac i da kontakt...mora da saceka par minuta dok se ne zagreje termistor. Ja sam neznanje platio i kupio novi davac. Probao i shvatio. Vratio stari,kontakt,sacekao malo i lampica pljaaas,upali se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Jun 23, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto onako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Jun 24, 2019 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Juče palim Varadera i dešava se lagani "otklon" kada sam stisnuo dugme za paljenje. Znači dao kontakt, stisnuo dugme....ništa...dvije sekunde i sastavi. Kasnije nije bilo problema do jutros. Čini mi se problem u najavi. Neki savjet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 24, 2019 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Akku ,mora biti yuassa po meni i ispravan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 26, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bi mogao da kupim svećice za varadera nema ih Mass Company moto land maxmoment komp Batajnica delta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 858 Napisano Jun 26, 2019 MK Obrenovac, 574 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Motobike Novi Sad i ako nema NGK slobodno pojuri Denso u istom kvalitetu a za nijansu jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan Varadero 0 Napisano Jun 26, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Varadero 2006 fi abs Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima Imam jedno pitanjce oko Varadera 2006 fi abs kojeg posedujem: da li je neko resavao problem sa zadnjim amortizerom? Rasklopili smo ga i nasli retku manzetnu, sipali nazalost 10w ulje i idalje curka malo i nije balans isti pa bih pitao da li neko radi punjenje istog i da li ima neko polovan posto je u hondi showa amortizer oko 68000 din.. Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13433 Napisano Jun 26, 2019 Ne silazi, 7541 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Polovan ili zamenski. Trenutno nemamo nikoga ko uspešno radi reparacije amortizera, bar na način da se može reći da je posao urađen kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan Varadero 0 Napisano Jun 26, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Varadero 2006 fi abs Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom prednost polovan a ako bi zamenski, mislim da je 33cm duzine, odgovarao tvrdoci orginala zasto da ne probati i tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 27, 2019 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 450e bio Willbers,WP nesto skuplji preko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13433 Napisano Jun 27, 2019 Ne silazi, 7541 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ugradio, kakvi su ti utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 27, 2019 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 god garancije sve top,mislim da ima 6-7 god. kako sam ugradio willbers Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jun 27, 2019 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Polovan nikako,dosta cesto crkava tako da mislim da su podbacili sa kvalitetom fabrickog,ako pricamo o varaderovom polovnom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jul 1, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Dobro da li je moguće da treba da rasklopim pola motora kako bi zamenio poziciju? Upustio sam se naivno kao idem samo do garaže, zavučem ruku, klik-klik... Pola sata i nekoliko stranica manuala kasnije shvatam da to neće baš tako lako... Ima neka caka ili slušam manual pa korak po korak skidam sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makarov037 2 Napisano Jul 1, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ajde momci mala pomoc.Guvernal mi trese izmedju 50 i 70km/h. Na 40 miran, na 100 miran, na 160 miran.Do sada uradjeno:- Proverene felne- Stavljene nove Continental TA3- Probano bez kofera, zatim bez povisenog vizira- Zamenjeni lageri u glavi- Zamenjeno ulje u vilama- Kociona klesta pregledana, zamenjeni paknovi, lepo vracaju.Opet isto... Sent from my BND-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1351 Napisano Jul 1, 2019 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan imaš li zadnji kofer? skini njega,pa provozaj malo? provjeri ima li lufta u viljuškama...,trokutove,diskove provjeri. poslato sa rupovke uz pomoć kurble Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Jul 1, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Dobro da li je moguće da treba da rasklopim pola motora kako bi zamenio poziciju? Upustio sam se naivno kao idem samo do garaže, zavučem ruku, klik-klik... Pola sata i nekoliko stranica manuala kasnije shvatam da to neće baš tako lako... Ima neka caka ili slušam manual pa korak po korak skidam sve?Trebalo bi da mozes da napipas gumeni čepić ispod farova, treba da zavices ruku. Ja sam je lagano zamenio.Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Jul 1, 2019 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce da trese ako se skinu tegovi sa upravljaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jul 2, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Shonsi je napisao: Trebalo bi da mozes da napipas gumeni čepić ispod farova, treba da zavices ruku. Ja sam je lagano zamenio. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Dobro, znači može. Moraću da nađem nekog asistenta sa manjim šakama, biće da samo nije predviđeno da prođu moje lopate... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan Varadero 0 Napisano Jul 4, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Varadero 2006 fi abs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetu... drugar i ja ipak uspeli da popravimo i napunimo amortizer sa Motul Shock Oil uljem i radi kao sat sa nabavljenom retkom manzetnom iz Zr-a koju inace honda krije. Pobeda nad hondom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...