SPORTAUTO 193 Napisano Decembar 14, 2017 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Plus dual cbs,nikako za offroad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljkot 3 Napisano Decembar 14, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Varadero 1000 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Varadera 4 godine I obisao sam pa skoro cijeli balkan... m8slim da mogu da se slozim sa predhodnim komentarima da ovaj motor nije za hard core offroad ... makadam zvaće super ali za neke ozbiljne avanture nije. Istina znam neke vozace koji na ovom motoru mogu sve al moj savjet za neupucene ... drzite se puta Motor je extra I . (Tačka ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
varaderobd 0 Napisano Decembar 20, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Budva Motocikl: honda varadero Prijavi odgovor kao problematičan treba mi jedan savet. Da li je neko od vas ugrađivao onaj set za smanjenje visine motora(ima u Lousi da se kupi) kakva su vam iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljkot 3 Napisano Decembar 20, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Varadero 1000 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Imam prijedlog ja tebi lowering kit ti meni originalno vjesanje... porasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
varaderobd 0 Napisano Decembar 21, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Budva Motocikl: honda varadero Prijavi odgovor kao problematičan znas li treba li se sto dodatno stelovat ili radit na njemu. Ja sto sam rasto rasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljkot 3 Napisano Decembar 21, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Varadero 1000 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Nista prilicno jednostavan zahvat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
varaderobd 0 Napisano Decembar 23, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Budva Motocikl: honda varadero Prijavi odgovor kao problematičan nema nikakvog dostelavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljkot 3 Napisano Decembar 23, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Varadero 1000 2005 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, varaderobd said: nema nikakvog dostelavanja Nema samo zamejena dogbone-a... ako zamjenis I dude ti odgovaralo prodaj mi original ja bi da se vratim na oruginalnu visinu aj sam negdje izgubio dognone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Decembar 23, 2017 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim postavljaju ljudi slike, pa reko, evo i mog Varadera za koga sam se udao do daljnjeg. Zena, dvoje dece, dobro je da se i ovo ima... a snovi su tu da se sanjaju, pa za jedno 10 godina, ko zna... Inace, zena me pita sta bi za Bozic... ja ne znam sta vise da stavim na ovaj motor, nakitio sam ga ko jelku... mozda sediste... mada je to cisto izivljavanje, posto je fabricko odlicno... Za one koji se razmisljaju kako da unaprede svoj motor, preporucujem zamenske opruge i zadnji amort... drugi motor... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amon Hen 0 Napisano Decembar 30, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Planiram na proleće kupiti hondu varadero i spreman sam da izdvojim od 4 - 4,5 hiljada eura. Zbog mojih gabarita (2m, 130kg) preporučuju mi endura tipa varadero ili vstrom 1000. Da li neko možda planira prodaju varadera ili ako zna nekog ko prodaje da mi da kontakt da pogledam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 622 Napisano Decembar 31, 2017 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/11523080/honda-xl-1000-varadero-fi model sa ubrizgavanjem, u budžetu, a već je na placu uzeto par motora i bili su OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amon Hen 0 Napisano Decembar 31, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj model, to je motosudejan iz Subotice. Ako se ne proda do aprila obavezno idem da pogledam ovu mašinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 14, 2018 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se zapljunem ovde. Promenio sam sektu. Vaš sam sada 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Januar 14, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Gale said: Mora da se zapljunem ovde. Promenio sam sektu. Vaš sam sada Lep kao slika Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Januar 29, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog razmišljanja šta poslije TDM-a 900 i opsežne potrage kupio sam Varadera 2010 godište. Još ga nisam pošteno ni probao pa živ nisam. Nadam se velikom broju kilometara narednih sezona. Biće valjda i prilike za druženje i razmjenu iskustava. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 29, 2018 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog razmišljanja šta poslije TDM-a 900 i opsežne potrage kupio sam Varadera 2010 godište. Još ga nisam pošteno ni probao pa živ nisam. Nadam se velikom broju kilometara narednih sezona. Biće valjda i prilike za druženje i razmjenu iskustava. Srećno, extra izgleda!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 29, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, aksentije73 said: Pozdrav ljudi, Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog razmišljanja šta poslije TDM-a 900 i opsežne potrage kupio sam Varadera 2010 godište. Još ga nisam pošteno ni probao pa živ nisam. Nadam se velikom broju kilometara narednih sezona. Biće valjda i prilike za druženje i razmjenu iskustava. Ja lepseg varadera nisam video. Puno lepih kilometara !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Januar 29, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ove boje mu bas stoje. Super je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 29, 2018 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u sektu. Uživaj. Najbolji motor si kupio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Januar 29, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se jako svidja,strasna sprava. Puno srecnih kilometara! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2448 Napisano Januar 30, 2018 Andragog, 5014 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Puno dobrih kilometara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan PK 11 Napisano Januar 31, 2018 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Da se i ja učlanim u "sektu". Deda mraz je bio darežljiv pa mi doneo poklon za novu.. 2008 gd. 14500km. sa kompletnom opremom. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 31, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Uh.... lep motor... u zdravlju se vozio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 2, 2018 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Niču Varaderisti kao pečurke posle kiše. Srećno drugari. Uživajte ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Februar 7, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Da upitam i ovde, mozda se neko od vas upustao u ovakve zahvate: Krenuo sam da kupusam Varadera jer bih da promenim filter vazduha i svecice, a pre svega bih da skinem i kutiju filtera da malo ocistim sajle gasa i coka. Pored filtera se nalaze krilca za kontrolu protoka vazduha. Sta kontrolise ova krilca? Na skici se nalaze pod brojem 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...