debeljan 822 Napisano Octobar 16, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Davore koliko si prešao sa starim iridijum svećicama? Tj koliko traje iridijum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 16, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan quassar, parkirao sam I ja moj jos ljetos.. previse obaveza. Takodje, spremam ga za slwdecu sezonu I planiram dvije duge voznje, jedna je ponovo Grčka preko Albanije Kupijem novi lanac I lancanike jer sam ovaj istegao vozeci u nekim.cizmama u kojima nijesam imao osjecaj za saltanje. Reci mi koliko I dje si kupio set semeringa za prednju viljusku I koliko I kojeg ulja ? Takodje za sve ostale pitanje: dje da kupim lanac I lancanike, u maju dolazim u Bg pa bih to u kupio u Srbiji vjerovatno. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Sve sam narucio iz Louisa... treba da mi stigne roba tokom sledece nedelje https://www.louis.de/artikel/saito-gabel-dichtring-set-diverse-groessen-fuer-honda-xl-1000-v-varadero/10042180?filter_bike_id=0898&list=168803856&filter_article_number=10042186 https://www.louis.de/artikel/gabel-sicherungsringe-paar-fuer-honda-xl-1000-v-varadero/10042164?filter_bike_id=0898&list=168803856&filter_article_number=10042164 https://www.louis.de/artikel/saito-staubkappenset-fuer-gabel-dichtringe-fuer-honda-xl-1000-v-varadero/10042050?filter_bike_id=0898&list=168803856&filter_article_number=10042056 https://www.louis.de/artikel/castrol-gabel-oel-mineralisch-500ml-fuer-honda-xl-1000-v-varadero/10038217?filter_bike_id=0898&list=168803951&filter_article_number=10038217 Ulja ide 529ml po viljusci pa sam uzeo 2 boce, a prijatelju je ostalo malo pa cemo dodati razliku Davore koliko si prešao sa starim iridijum svećicama? Tj koliko traje iridijum? Motor sam kupio u SLO pre par godina sa 60000km, sa svecicama koje su u motoru. Nisam ih nikad izvadio ni da ih ocistim. Sad sam na oko 120000km. Nemam nikakvih problema sa motorom ali farbam plastike, menjam semeringe, radim servis (ulje, filtere...) pa racunam sto da ne zamenim i svecice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Octobar 16, 2016 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Po NGK specifikaciji, iridijumske svecice se menjaju na 30.000 km. Kod mene su sada na 20.000km i izgledaju odlicno za tu kilometrazu. Sent from my SM-N910C using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 16, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ja imam 40.000. Znači još jednu sezonu pa nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 4, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja cu da se igram preko zime, ako ikada dodje ovde. Spisak delova koji sa m za sada kupio je sledeci... 1. Zadnji amort yss, full podesiv 2. Prednje opruge progresivne 3. Nova prednja guma 4. Maglenke 5. Svi dihtunzi za izduve 6. Komplet za reparaciju viljuske, semerinzi, prasinari, bushing set, ulje 7. Uticnica 12v 8. Papir da nisam normalan, jer motoru nista ne fali, nego meni se trose pare... 9. Rupa u budzetu od oko 800 evrica. Nek ide zivot... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 10, 2016 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Od ovakvih ljudi je dobro kupiti motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 10, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti skoro na prodaju, zato se sve to i radi. Stize bagster uskoro i plastifikacija felni u crno. Jel neko zna, kada se radi plastifikacija, jer moraju da se cupaju lezajevi napolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 10, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovaj motor 4-5 godina i nemam nameru da ga prodajem bar jos toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 10, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi izvaditi lezajeve obzirom da se plastifikacija radi na + 200 c. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Decembar 5, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo kome treba bagster povoljno... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/116423-bagster-navlaku-za-rezervoar-varadero-99-02-mozda-03-11/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Januar 28, 2017 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari akumulator je otpjevao svoje, pa za ovu sezonu treba novi. Neki prijedlozi, ovdje kod nas mogu da pazarim Landport, Banner, Exide, Bosch, Yuasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Januar 28, 2017 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Yuasa. Ja kad sam uzimao, nisam nasao Yuasu kod nas, tako da sam uzeo DEL u gelu iz Louisa. Mislim da je bio 90€ i dzabe transport preko prijatelja. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Februar 7, 2017 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju je došao Banner. Vidjećemo kako će se pokazati. Drugo pitanje je za gume. Gledam ove neke testove, i dalje sam najbliže Michelin Pilot Road 4 Trial, jer ne mislim da silazim sa asfalta, osim ako baš ne moram, . Niti ću da ga gonim i stružem ivice, ali volim da što bolje lijepi, pa nema veze što kraće traje. Koji su Vaši favoriti oooo Varaderdžije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 7, 2017 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Dunlop Trailsmart - odlicne gume Sad vozim Anakee 3 - vozio pola prosle sezone i zasad zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 7, 2017 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jos uvek na Anakee 2 i rado bih stavio opet. Suvo, mokro, krivine, svuda lezi Videh da je taj Road 4 odlican... Sent from my SM-N920C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljkot 3 Napisano Februar 11, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Varadero 1000 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi pomoc, vozim Varadera 2005 godiste i zbog moje skromne visine 180 ugradio sam lowering kit /lust racing /. E sad nisam zadvoljan sa njim i zelim da vratim originalno vjesanje ali kao i vecina bajkera senilnost vec hvata i zaboravio sam gdje sam ostavio ona dva hepeka originalna dog bone. Sad dolazim do pitanja kako da nabavim taj dio, kako se zapravo to zove. I da li neko mozda ima to (nakon ugradnje lowering kit/a pa je voljan da proda. Bilo kakva pomoc bi mi bila dragocjena. Unaprijed svima hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Februar 14, 2017 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jos uvek na Anakee 2 i rado bih stavio opet. Suvo, mokro, krivine, svuda lezi Videh da je taj Road 4 odlican... Sent from my SM-N920C using Tapatalk Pa razmišljam se i o Anake, ali pošto skoro tri godine nisam vozio, ne vjerujem da ću se upuštati u bilo kakve silaske sa asfalta, a ove Michelin Pilot Road 4 Trial su strogo za asfalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Februar 18, 2017 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kao I Shonsi, na Anakee 2 još uvijek, I ponovo ću da ih kupim. Pokazale su se odlično I na auto putu, u planinama, po kiši... bez greške guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 18, 2017 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan na koliko menjate ulje, da li prema predjenoj kilometrazi ili svake godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Februar 18, 2017 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi pomoc, vozim Varadera 2005 godiste i zbog moje skromne visine 180 ugradio sam lowering kit /lust racing /. E sad nisam zadvoljan sa njim i zelim da vratim originalno vjesanje ali kao i vecina bajkera senilnost vec hvata i zaboravio sam gdje sam ostavio ona dva hepeka originalna dog bone. Sad dolazim do pitanja kako da nabavim taj dio, kako se zapravo to zove. I da li neko mozda ima to (nakon ugradnje lowering kit/a pa je voljan da proda. Bilo kakva pomoc bi mi bila dragocjena. Unaprijed svima hvala... Dog bones nisu neka "svemirska tehnologija", to su dva komada čelika sa tačnim dimenzijama između rupa. Bitno je da ti neko premeri tačno rastojanje između rupa i svaki bravar ti to napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 19, 2017 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan na koliko menjate ulje, da li prema predjenoj kilometrazi ili svake godine Na 10000km a ako je na prolece to tu negde blizu ili malo preko, onda cekam prolece. (Ulje, filter ulja) (Filter vazduha na 20000km) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Mart 22, 2017 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Izvinjavam se ako sam omašio mesto ili temu, ne bih da otvaram novu, a treba mi samo info ako neko nešto zna o ovim primercima: https://www.polovniautomobili.com/motori/9829906/honda-varadero-xl-1000 https://www.polovniautomobili.com/motori/9293800/honda-varadero-1000 Ne znam kad ću stići da ih obiđem, pa reko da pitam možda neko nešto zna... A možda naletim ovde i na vlasnike... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Mart 23, 2017 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jos uvek na Anakee 2 i rado bih stavio opet. Suvo, mokro, krivine, svuda lezi Videh da je taj Road 4 odlican... Sent from my SM-N920C using Tapatalk Pa razmišljam se i o Anake, ali pošto skoro tri godine nisam vozio, ne vjerujem da ću se upuštati u bilo kakve silaske sa asfalta, a ove Michelin Pilot Road 4 Trial su strogo za asfalta.Druže, ako nisi jos uvek rešio gume, valjalo bi možda razmisliti i o pirelli scorpion. To će biti definitivno moj sledeći izbor kad dodje vreme za zamenu. Trenutno na motoru imam Conti Trail attack 2,kao prvu ugradnju, koje su se dobro pokazale,jos samo da se proveri trajnost gume, ali po onome sto sam video kad je u pitanju Pirelli, ta se guma ponaša i izgleda kao sportska guma,takav joj je i profil, a drugar ih na GSA1200 LC tera već skoro 20.000km u jednom kompletu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 24, 2017 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Izvinjavam se ako sam omašio mesto ili temu, ne bih da otvaram novu, a treba mi samo info ako neko nešto zna o ovim primercima: https://www.polovniautomobili.com/motori/9829906/honda-varadero-xl-1000 https://www.polovniautomobili.com/motori/9293800/honda-varadero-1000 Ne znam kad ću stići da ih obiđem, pa reko da pitam možda neko nešto zna... A možda naletim ovde i na vlasnike... Hvala! Na prvi pogled, crni ima koznu navlaku, a ne farban rezervoar. A bordo menjani diskovi, nemam komentar, ljudima se ne moze ugoditi. Kad su diskovi original, onda su verovatno za zamenu pa ne valja, a kada su menjani to je zato sto je motor presao boga oca... Strasno... moj Varadero ima 120 hiljada na satu i radi kao prvog dana, jos uvek ima original diskove, zato sto je uglavnom vozen na autoputu po EU. Ne vidim problem ni u visokoj ni u niskoj kilometrazi. Sve se da sahraniti za dva sata kvalitetnog programa, i sve se isto tako da ocuvati da izgleda ko novo i posle sto godina. Znaci, odes, vidis motor i sam procenis, ili povedes nekog, ali obavezno sa sublerom da izmeri debljinu diskova, to je ovih dana jako popularno na forumu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobz 30 Napisano Mart 24, 2017 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Temerin, SRB Motocikl: BMW 1250 GSA 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Bobz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...