carlos11 27 Napisano Maj 2, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko maticu zadnje osovine unutrasnji precnik 23mm u pitanju je gsxr ili ako ima neka alternativa,unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1375 Napisano Maj 2, 2012 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se nabave kopije LSL matica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se nabavi i koliko košta? I ja bih moju promenio? Jel može da se napravi? Mada moja ima onaj plastični prsten unutra, tj. samokočiva je, pa je možda to malo komplikovanije za izradu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...