GojkoM 2 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan HONDA SOLVER WING Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Februar 22, 2012 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan novi ljubimac.... Srecno,prelepo Na zalost zbog razvoja situacije moram ga prodati... eto, a nisam skoro ni seo na njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Februar 22, 2012 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan novi ljubimac.... Tibore das jedan krug. spremi pivo. Dane na zalost moram ga VEC prodati zbog nekih stvari, ali bice mi drago da se vidimo negde pa da uz pivo ti objasnim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan novi ljubimac.... Tibore das jedan krug. spremi pivo. Dane na zalost moram ga VEC prodati zbog nekih stvari, ali bice mi drago da se vidimo negde pa da uz pivo ti objasnim... Vidim da sve mirise na BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje nove LJUBICE ) r6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 13, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj ljubimac,sa njim se družim 4 godine(75.000km) jeste da sam uzeo i R 1200 RT,ali taj novi tek mora da se izbori za mesto na stranici(čitaj u srcu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih ljubimaca. BMW R1100RT i HONDA CBX 1000-6cilindara E ja ovo zovem lepota Honda CBX 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja masina :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 18, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Da prikažem i drugi motor,znam da sam rekao da novi mora još da se dokazuje da bi zaslužio mesto ovde i nakon samo dva dana vožnje već je zaslužio po karakteristikama,od sada mu ocenjujem pouzdanost. Ali ipak je morao da bude tu i F 650 ST(velika ljubav). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moja punoletna zdrebica ! Virago 750 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Novi ljubimac (ZX6R 2000g) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novi bajker 6 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne slicice nase lepotice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxr 1100 0 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: jagodina Motocikl: YAMAHA XTZ 750 ST Prijavi odgovor kao problematičan suzuki gsxr 1100 91.god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 2, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano April 2, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan MZ u novom izdanju i novi motor u garazi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 3, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i proslogodisnji slika mog ljubimca 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 3, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Evo i proslogodisnji slika mog ljubimca kako ti nije zao ovu lepoticu kroz blato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Moj MZ: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 4, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan @Motoras ova slika kraj ovog aviona je odlicna a motor je vrh,prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan LOSMI@ Kada si na putovanju nesme te iznenaditi nikakva vrsta puta,ako nesto zelis da vidis onda ces i ti voziti motor kroz blato iako on nije pravljen za to,mada mu to i nije prvi put da ide kroz blato :moto3: DJordje@ Hvala drago mi je da ti se svidja fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 9, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Moja Suza... Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano April 9, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Lepa suza ali nema mesta za suvozacicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 9, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Deda Dane ništa ti ne brini za Mostarca, većina suvozačica i voli da proba ovako ne udobna sedišta,makar na jednu noć,a tu ih on i čeka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 9, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Haha, to momci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...