Gaga_NS 1 Napisano April 4, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSXR1000 K8 / ZRX1200R / X City 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kawdza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 5, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 5, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje Hondice. Honda CB450N 1985 godiste Jao, nemoj da mažeš gume glicerinom!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
povlodri 0 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan evo ga ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
povlodri 0 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih ovoga maloga :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan kolega...jel si ti išao sa ovim skuterom iz Pazove na more u Crnu Goru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje Hondice. Honda CB450N 1985 godiste Jao, nemoj da mažeš gume glicerinom!! :o Nije glicerin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano April 6, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nova djunta !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vertigo 0 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha DT 125 X Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje yamahice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Svi moji motori,nekad i sad!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Jos!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Pa jos!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan I jos!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan I jos malo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano April 8, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Moje KLE-mentine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tolinac_Ks 0 Napisano April 8, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan owo je moja masina......po meni najbolja 125-tica koju sam wozio... :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano April 10, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan da da da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 10, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan da da da Bash je SuperMoto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 10, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan kolega...jel si ti išao sa ovim skuterom iz Pazove na more u Crnu Goru ? nisam..al` kol`ko sam blesav,otici cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the.doctor 4 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan @aljosa xtx660 Prelepa masina... Mogu samo ga zamislim kako se cuje sa ovim topovima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan da da da Bash je SuperMoto. Bash je SuperMotoR. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano April 10, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @aljosa xtx660 Prelepa masina... Mogu samo ga zamislim kako se cuje sa ovim topovima ;D galami kao poludeo, sirena mi ne treba! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kembi 1 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja pokažem moj motor :: http://www.shrani.si/index.php?kaj=URL&ime=41/pn/2FVWF7hB/hpim4503.jpg&thumb=41/pn/2FVWF7hB/hpim4503.jpg&server=4&mapa=Nerazporejeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan moje malo motorce i ja . . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Burgman 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...