Borhez 85 Napisano Novembar 14, 2017 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orla 157 Napisano Novembar 15, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bmw f800 Gs Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XT660Z Tenere, jedna prije pranja i jedna pred putovanje. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3233 Napisano Novembar 15, 2017 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iKoren 57 Napisano Novembar 15, 2017 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca. Konačno! Prvi motor... Za sada samo slike sa oglasa, ali čim se vreme prolepša biće i mojih. Galerija: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10470 Napisano Novembar 15, 2017 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ko iz fabrike, prelepa je Yamajka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 16, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican moj buduci kad finansije dozvole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 16, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Orla, Zeljkamp 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 16, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zeljkamp Predivan. Probao sam proletos u maju 1200S i odusevio se, a Pikes Peak jos ostriji. Sportski motor koji kida, a sedenje udobno ko na trailu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3233 Napisano Novembar 16, 2017 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da kazem, za ovo malo kilometara sto sam presao, da je motor VAUUU! Eto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 16, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam malo se zezao s tim motorom u maju mesecu. Kad pocnu bolovi u krstima, a jos mi se vozi brzo...to mi je prvi izbor za buduci motor za krivinarenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurista 30 Napisano Novembar 17, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da predstavim mog ljubimca KLE500 '07 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Novembar 21, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Novembar 24, 2017 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan kad je vreme sranje, gledaju se slike 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DavidDTR 6 Napisano Novembar 24, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha DT 125 R, kao sto rece kolega "kad je vreme sranjr gledaju se slike"Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Novembar 24, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Moja ždrebica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 24, 2017 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Натераше ме да сликам свог несрећника... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Novembar 24, 2017 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Moja masinica. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Novembar 27, 2017 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj stroj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Decembar 3, 2017 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Posle vrlo duge potrage,najzad u dvoristu 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Decembar 3, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan neka je srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Decembar 3, 2017 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10470 Napisano Decembar 4, 2017 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cekajuci prolece.... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14190 Napisano Decembar 4, 2017 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Biker-Boy jesu tebe spominjali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10470 Napisano Decembar 4, 2017 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moguce moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex007 10 Napisano Decembar 5, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...