gojko 210 Napisano April 9, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene i moje Suze, Tjentiste. Uploaded with ImageShack.us hahaha.. Izgleda da je ovo slika kad ste krenuli na skup čim je Nešo trezan Pozdravi mi puno ekupu TNT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 9, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gojko, pozdravicu ih i planiraj da dodjete na moto skup ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano April 9, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Deda Dane ništa ti ne brini za Mostarca, većina suvozačica i voli da proba ovako ne udobna sedišta,makar na jednu noć,a tu ih on i čeka! Eh nekad su bila sedista na motorima, mogao si i blizance na njima da napravis. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 9, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Zato mi i vozimo plavuše,tu sedišta i dalje mogu da posluže za još nešto! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 10, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, hahaha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir95TS 0 Napisano April 11, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Peda Piccolo 50cc , Tomos Apn 4 Prijavi odgovor kao problematičan Moja masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam ga pre 15 dana 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja_ns 1 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoOK 1 Napisano Maj 16, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio 250 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima BJ BIKERSA! Nadam se da u drustvu ima mesta za jos jednog obozavaoca motora. Ukratko cu se predstaviti, zovem se Vladimir, imam 31 godinu, zivim u Beogradu i trenutno vozim Piaggio X8 250i.e, 2006 godiste i sto se njega tice, sve pohvale. Toliko od mene za prvi put, i bolje vas nasao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran mz 0 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ 125 SM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima BJBikers kluba! Zovem se Zoran,imam 34 godine,zivim u Beogradu i veliki sam ljubitelj motora. Trenutno vozim MZ 125sm 2004.god i mada sam ga vec prevazisao sve pohvale za isti. Toliko za sada i veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gadza 0 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki Gpz 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pojavim sa pocetnim nekim stvarima, uzeo ga prosle godine, instalacija HAOS, dosta sitnih delova nedostajalo, ali nasao i sve to sredio preko zime, ima jos nekih stvarcica ali polako samo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova masina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolalem 1 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje mašine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je i moja makina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Moja R6-ica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Moja Hondica cbr900rr i na poslednjoj se vidi i masina mog sina gilera dna50...fotosi od varadera slede ali kad je sredim... --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?zygyqy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bio nedavno a ovo je sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra Alex 19 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari trenutno vozim ovaj traktor od Yamahe grizzly 700 ali nekako sam uspela da naucim da ga vozim na dva tocka tako da mogu da vam budem kolega sve dok nekupim nesto na dva tockica 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 345 Napisano Jun 1, 2012 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni primjetio ovu temu...Evo i moje motorče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 1, 2012 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan moj prvi motor ;D Haha...ladno je moja bivsa Suzana i Kawa od drugara u pozadini.... Gde je ovo? Mislim da su Babe....ali nisam siguran... Jbg....nisam prekopirao i slike...samo text.. Promenio Jun 1, 2012 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Jun 1, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan EVO I MOJE BEBE: mada je sad pod opremom: najnoviju sliku sa ofarbanom kozom nemam jos ali bice, izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...