vakcina 0 Napisano April 28, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan E sad,nov sam ovde,unapred se izvinjavam ako sam na pogresnom delu foruma ovu temu pokrenuo ali zanima me za koliko bih para mogao da kupim pristojan kvad (ma i ne mora pristojan,da je ok i da ide ) cisto za malo voznje po gradu,kraju itd? Hvalaa unapred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 28, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan zavisi kakav ti treba?imas li neku zelju tipa marke,kubikaze?mogu kinezi da se nadju za 1000-2000 dok ovi ozbiljniji idu dosta skuplje 3000 pa na gore (pricam o polovnim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vakcina 0 Napisano April 29, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pa znas kako,ja iskreno ne znam ni koje marke postoje u svetu ATV a ...samo znam da bih voleo sad za leto malo da imam da se vozikam po gradu nesto ,a kinez mi ne bi smetao,msm ako ide,nzm kakvi su oni? 1000 e je nesto od prilike koliko bih mogao da dam ...e da jel moze sa B vozackom da se vozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se vozi sa B.Pa od quadova tu su Suzuki ltr, yamaha raptor, banshee, Honda trx... A imas i utility Grizly, can-am itd..ali to bas nije za grad..Ja imam jedan kinez po hondinoj licenci i sluzi me ok, mada razmisljam da ga prodam ali jos nisam odlucio konacno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vakcina 0 Napisano April 29, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi para trazio? haha ...salu na stranu,kvad izgleda kao fina stvar,ja bih zeleo da kupim neki,cis da ide,i sto jeftiniji da prodjem naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 30, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...