Kiro 153 Napisano April 28, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nikad u životu nisam kupio ništa tako što sam postavio oglas da kupujem, ali ajd da probam. Kupio bih kožne pantalone, sa slajderima. Zanimaju me isključivo "kao nove", slajdere ne moraju da imaju uopšte, njih ću lako da kupim. Poželjno je da budu crne, ali neću se buniti i protiv malo crveno-bele boje.Druge boje ne dolaze u obzir jer mi se boja ne bi slagala sa motorom. Mislim da mi treba broj 56, visok sam 193 i imam oko 100kg. Prednost imaju Spidi, Alpinestars, Dainese, Arlen Ness i slično. Molim da mi ne nudite pantalone iz kombinezona starih 20 godina kakvih su oglasi puni, da mi to treba ja bih vas zvao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katancic 1 Napisano April 28, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan kad bi malo izmrsavio http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77504-spyke-slider-kozne-pantalone/page__p__1243488__fromsearch__1#entry1243488 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 28, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan E, isto tako samo 3 broja veće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...