rusic 261 Napisano Maj 23, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan to nabijanje je vec par puta uzelo danak... ljudi, nece se niko izgubiti, nema potrebe za vozicem... i pauze za chekanje ljudi po vrucini isto ubijaju vozhnju... pravimo pauze ponekad svakih 10 min... i onda dodje zadnji i odma se krece dalje.... glupost bolje pauza na pola sata do sat na lepim mestima... dok se skupe svi itd.. pa idemo dalje kad svi odmore... itd... realno, 10ak ljudi je neki maksimum da grupa mozhe da uzhiva... ja znam ljude koji mi prijaju kada se vozimo i nadam se da cemo napraviti lepe grupice.... ako ne, odosmo popsi i ja levo a vi se jebite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I ja pratim temu od početka i rado bih vam se pridružio ali mi Rade nedozvoljava Kaže da se nisam još uvozao sa AT te biće blata isprljaće se kraljica, te ovo te ono... Mozda je vreme da se taj motor konacno ukalja!!!! :D AAAA, NE! Dok je meni na oku, nema u blato!! ako ne, odosmo popsi i ja levo a vi se jebite Nemo` posle da zovete Kepu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Maj 23, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Keeeeeepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovo terensko vozilo nema cekrk, tako da pazite gde letite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 273 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja pratim temu od početka i rado bih vam se pridružio ali mi Rade nedozvoljava Kaže da se nisam još uvozao sa AT te biće blata isprljaće se kraljica, te ovo te ono... Mozda je vreme da se taj motor konacno ukalja!!!! :D AAAA, NE! Dok je meni na oku, nema u blato!! ako ne, odosmo popsi i ja levo a vi se jebite Nemo` posle da zovete Kepu! Eto vidite, nemože u blato, šta sad da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6420 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 3039 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan aćimo,vlajko,jimmy,hitman,nensy,kepo,Bandolera,Popsy,BusMan,B@ne,thelord,koma,GS,Kaya Sad ste upisani. Alo, kabasti, mene si negde zaturio? Nemoj da ti ja pokažem tvog boga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 23, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mišo, jes' ti opravio tu sirenu??? Nemoj da se pojavljuješ na vožnji bez nje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6420 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 3039 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, jesam, radi. Samo... Više kmeči nego što svira, ali i to će se rešiti na vrlo prost način :D - zamenom iste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sramota odluciti se za sporiju grupu ili odustati.Pocetak sezone je,svima manjka kondicije a zelja cini svoje i obocno se tad napravi greska.Imao sam takvu situaciju prosle godine u Kotlini.Sto zbog nespremnosti sto zbog zadnje gume doneo sam odluku da idem u sporiju grupu.Popsy me ubedjivao pola sata da krenem sa brzom grupom,ali sam ostao pri svojoj odluci.Sebe smatram prosecnim vozacem,ali ima dana kada mi ide kilavo i odluku donosim na dan voznje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nije sramota odluciti se za sporiju grupu ili odustati.Pocetak sezone je,svima manjka kondicije a zelja cini svoje i obocno se tad napravi greska.Imao sam takvu situaciju prosle godine u Kotlini.Sto zbog nespremnosti sto zbog zadnje gume doneo sam odluku da idem u sporiju grupu.Popsy me ubedjivao pola sata da krenem sa brzom grupom,ali sam ostao pri svojoj odluci.Sebe smatram prosecnim vozacem,ali ima dana kada mi ide kilavo i odluku donosim na dan voznje. Al smo svi nesto fini, a čim zamaknemo iza prve krivine ki loveće kerove da si pustio .... :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cekam ko ce prvi da se javi,kad ono domacin Kepo.Nisam valjda ja najgori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 23, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ko mi? Pa sta ti je kepo, mi smo jedne civilizovane jedinke koje ne vole da se trkaju, dokazuju, gadjaju blatom ostale ucesnike, prolecu kroz baru dok neko kroz istu pokusava da se ne pokvasi... mi ne pijemo, ne jedemo tesku hranu, ne volimo da pevamo, igramo.... P.S. Honda u pripremi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cekam ko ce prvi da se javi,kad ono domacin Kepo.Nisam valjda ja najgori. Maa joooook .... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo novi opanak zasipa kamenjem za desetku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo novi opanak zasipa kamenjem za desetku. A samo pre dva posta si bio tako razuman i zreo čovek :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Atmosfera se usijava, strasti se raspaljuju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo novi opanak zasipa kamenjem za desetku. A samo pre dva posta si bio tako razuman i zreo čovek :moto3: Sad si dokazao da i ti tako mislis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 23, 2012 UruK Hai, 2085 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Heee ,prošle bio ove neću, bem ti neispravan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 24, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uf... samo da prodje vikend... onda ce ostatak brzo :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Usled loše podrske Sjeničkih rendzera, i jos par razloga, menjamo mesto kampa u subotu veče. Umesto kampa na obali jezera, idemo u jedno domaćinstvo nedaleko od Zlatarskog jezera. Njihov kapacitet je 20 ljudi, moze jos desetak da se ugura sa podloskama i vrećama. Ako bude potrebe, a biće u slučaju lošeg vremena, dodatno prenoćište je u hotelu Jezero udaljenom 5 km. Moze i motorom, a moze i neki kombi taksi da nas prebaci u dogovoreno vreme. Veliki plus ovog dmoacinstva je restoran sa 50 mesta za večernje druženje, klopu, idt ... Preko dana vreme neka bude kako hoće, al bar uveče da se opustimo ko ljudi. Cena prenoćišta je 800din umesto najavljenih 500din, jbg, a cene obroka ostaju 300 din. Kako ko dolazi tako se redom pakujemo, i nema ljutnje, nismo djeca. Ako ima nesto nejasno, tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 24, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kepo daj kordinate, ili ponovi sve kordinate... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo daj kordinate, ili ponovi sve kordinate... koje kordinate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 24, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, smesticemo se nekako vec Sto se mene tice ja mogu i u kafani pod stolom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ko dolazi tako se redom pakujemo, i nema ljutnje, nismo djeca. Znači samo gass 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...