jimmy 327 Napisano Maj 28, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ostatka deonica. PETAK http://www.eagles-ey...edov%20Krst.zip - Drina(Rogacica) - Predov Krst SUBOTA http://www.eagles-ey...Crni%20Vrh).zip - Donji Ljubis - Priboj ,preko Crnog Vrha ...trebalo bi da bude jako zanimljiva trasa,adekvatna zamena za Uvac,ako bude neprohodan. http://www.eagles-ey...20Brodarevo.zip - Priboj - Brodarevo , vecina trase je totalna nepoznanica,al ne bi trebalo da bude vecih problema. Ponovio bih za gorivo.Sigurne pumpe po mestima, Kosjeric ,Bajna Basta ,Mecavnik ,Priboj ,Brodarevo ,Nova Varos. Izmedju pumpi nigde nema preko 100km,tako da teoretski ne mozete ostati bez goriva,ako i malo razmisljate o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 28, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prva strana apdejtovana A to sto ste okacili izgleda otprilike ovako jel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kome bude hladno spremite :haha1: i vićeš ša se zagriju.... Jel se vi spremate ili samo dobacujete? Spemamo dvojica dolaze evo zadnje pripreme na motorima sutra.... Mjenjanje guma varijanta sljedeća stavit obe k60 ili Mitasa nazad c02 napred e08 :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 28, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Rute fino podesene i rade na iGO Primo2... Bar mislimo da rade!!!! znači kad se izgibimo krivi su navigacijski uredjaji... e sad mi je lakše :lol: :lol: samo levoooo popsiiiiii :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 28, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan sreca pa niko nije normalan... bice ovo gotivnih par dana :lol: nosim ranac sa kitom za prezhivljavanje.... macheta, shator&vreca, voda, gume&pajseri&kompresor, chokoladne bananice... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 28, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan sreca pa niko nije normalan... bice ovo gotivnih par dana :lol: nosim ranac sa kitom za prezhivljavanje.... macheta, shator&vreca, voda, gume&pajseri&kompresor, chokoladne bananice... :lol: :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 28, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan kepo oce li svako vece biti shupe sa senom, posto ja sve jedno planiram da nosim vrecu samo ne znam dal da nosim litar ili dve rakije??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 28, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan krevet je precenjen,....živelo seno!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Kome bude hladno spremite :haha1: i vićeš ša se zagriju.... Jel se vi spremate ili samo dobacujete? Spemamo dvojica dolaze evo zadnje pripreme na motorima sutra.... Mjenjanje guma varijanta sljedeća stavit obe k60 ili Mitasa nazad c02 napred e08 :lol: naprijed e09 ispravka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan kepo oce li svako vece biti shupe sa senom, posto ja sve jedno planiram da nosim vrecu samo ne znam dal da nosim litar ili dve rakije??? :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kome bude hladno spremite :haha1: i vićeš ša se zagriju.... Jel se vi spremate ili samo dobacujete? Spemamo dvojica dolaze evo zadnje pripreme na motorima sutra.... Mjenjanje guma varijanta sljedeća stavit obe k60 ili Mitasa nazad c02 napred e08 :lol: naprijed e09 ispravka Taman sam pomislio da nije normalan! ...sto ne znaci da nije. Gogo, tu C02 ces da obrijes po asfaltu dok dodjes do Kosjere! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 28, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan izgleda Pera poceo da isprobava rakiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 28, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja sam se maximalno potrudio da obelezim 'iljadu stvari uz rutu da bi se svako snasao. Ono sto je izmedju, smatram da je logicno! E sad, postoji poprilicno velika sansa da necu moci da se ukljucim u cetvrtak, a ni petak, sto ne znaci da me nema na kupanju u uvcu! Znacu kada krecem u cetvrtak posle podne... :'( final kepo.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja sam se maximalno potrudio da obelezim 'iljadu stvari uz rutu da bi se svako snasao. Ono sto je izmedju, smatram da je logicno! E sad, postoji poprilicno velika sansa da necu moci da se ukljucim u cetvrtak, a ni petak, sto ne znaci da me nema na kupanju u uvcu! Znacu kada krecem u cetvrtak posle podne... :'( Posle semerniga, sena, itd itd sad jos i ti da nas ostavis ... lozis nas Kvarni priznaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 28, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma neee, ja samo degustiram po neku casicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pero, ostavi malo i za drugare. P.S. Jel te kupimo usput? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 28, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Spavanje u senu, zvuči extra! Samo nemojte da se posle zapitate čija krava to puši? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 28, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pero, ostavi malo i za drugare. P.S. Jel te kupimo usput? Nemoj da se brines!!! Ja mislim da vazi dogovor da idemo preko ravne gore offom do kosjere. Perun rece da on ima navigaciju i da je i on za tu varijantu tako da ne bi trebalo da bude zime! Ne bi bilo lose da vec pocnemo da se dogovaramo kad da se okupimo u la kod DIS npr pokupujemo klopu i grickalice i palimo dalje put avanture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jos sam u razmisljanju..trtebao sam za vikend ili u Ulcinj ili u Drobeta-Turno Severin na skup..ali to po kise ne obecava zagarantovan provod,imam vremena za Kotlinu i veliku zelju... Sto se tice iskustva imam neko sa Dzipijada...osvajanja vrhova Stresera i Cemernika...Delibladske pescare....i tako jos ponesto.. Ali gume..ako nadjem...vidimo se..kasnicu sa prijavljivanjem ali nosim sator..vrecu....suvu slaninu...sljivu...ko zna..mozda se i vidimo.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 28, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja sam se maximalno potrudio da obelezim 'iljadu stvari uz rutu da bi se svako snasao. Ono sto je izmedju, smatram da je logicno! E sad, postoji poprilicno velika sansa da necu moci da se ukljucim u cetvrtak, a ni petak, sto ne znaci da me nema na kupanju u uvcu! Znacu kada krecem u cetvrtak posle podne... :'( Posle semerniga, sena, itd itd sad jos i ti da nas ostavis ... lozis nas Kvarni priznaj na zalost ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 28, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja prelomih danas (Direktora preko kolena) i dobih slobodan petak, tako da sam od četvrtka sa vama u Kosjeri, a za dalje će vidimo. I da, ne znam šta da nosim, šljivu, lozu, dunju ili kajsiju... šta bolje ide po kepo..binama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 28, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja prelomih danas (Direktora preko kolena) i dobih slobodan petak, tako da sam od četvrtka sa vama u Kosjeri, a za dalje će vidimo. I da, ne znam šta da nosim, šljivu, lozu, dunju ili kajsiju... šta bolje ide po kepo..binama . Evo ga jos jedan clan posade sporaca BTW, sljiva je sljiva, jedna jedina i neprehebiva!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jesu l` dunje procvale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 28, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Dunju!..sljive ima svako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 28, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sve sami alkodrogeranti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...