GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 19, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan a za velicinu pogledaj sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 19, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan a ako ti se bas i ne zuri sa kupovinom,sacekaj jos koji mesec,bice popusta u markosu na sve modele i do 30%,obicno oko nove godine daju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 20, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga, jakna i ostala moto oprema se uvek kupuje u zimu, tada su najveci popusti. Kaciga sa one slike koje si prikazao je dzet kaciga. Ta kaciga se obicno nos samo za skutere ili copere, zato sto ona ne stiti bradu prilikom udara. Tebi kao sto rekoh treba full face kaciga ili ona na kojoj se podize brada(ne mogu da se setim tacno koja je to vrsta kacige). Ne kazem ja da ces ti imati neki udes, ali jednostavno pravila su pravila i nikad se ne zna sta moze da se desi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Octobar 20, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovu sa slike,sto je drzi Rossi, mnogo je kvalitetna,odlichno izgleda,moja preporuka!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 20, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je ovo kaciga na ovom anonimnom coveku??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Octobar 20, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Covek ti je rekao da je to dzet kaciga ... I meni lichi na dzet kacigu al nekako mi je dosta velik vizir ??? Uglavnom ne treba ti takva kaciga ... Treba ti full face kaciga Evo pogledaj ove moje ... tj. crvenu agv ... mislim da bi ta bila ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 20, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel ta tvoja AGV ima mozda onog psa Bulldoga nacrtanog na njoj. Ako je ta, i to je isto tako kvalitetna kaciga, moj drug ima istu samo plavu i super se pokazala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...