stevo 58 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna trasa za peglanje, dosta puta sam prosao tuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 847 Napisano April 16, 2012 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano April 16, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Extra,Stevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Od Šapca do Herceg Novog idem preko Bosne uvek.Taj deo puta mi je najbolji,nema saobraćaja i nema krava na i pored puta što nije slučaj od Vlasenice do posle Gackog,pa možeš da voziš kako hoćeš,ili opušteno ili da juriš.Bez obzira kakvu vožnju odabereš osmeh na licu je siguran! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan jedan link za krave toliko krava je bilo da sam popizdio skroz nemojte se smijat psovkama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Super, Stevo ! I nije bas da nema krava, bude, bude, cuvajte se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima jedna i za mostar rekreativna voznja neznam zasto ali ovo je najpopularniji moj snimak , mostraci vole motore definitivno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan To Stevo, daj Mostar ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Stevo.Imao sam priliku i tim putem da vozim u više navrata ali mi u isčekivanju nove sezone to što gledam tvoj snimak baš budi želju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan eto malo da razbijemo monotoniju od kise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano April 19, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi se ovakvih snimaka(do Mostara)...sjenka ce te odrukati kuci, da si isao u dvoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 19, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne odaji čoveka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče prošao tim putem kroz Mostar na povratku u Bar iz Prijedora. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 19, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast matori,i ja se nadam skoroj poseti(u stvari tek u junu).Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano April 19, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pazi se ovakvih snimaka(do Mostara)...sjenka ce te odrukati kuci, da si isao u dvoje Stevane, gotov si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 19, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče prošao tim putem kroz Mostar na povratku u Bar iz Prijedora. Limenko druze, zao mi je sto se nismo vidjeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano April 19, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče prošao tim putem kroz Mostar na povratku u Bar iz Prijedora. Limenko druze, zao mi je sto se nismo vidjeli... Sta ima vas dvojica da se gledate. Masovno gledanje ima da bude samo uz jagnje i to kad mi odavde nagrnemo dole. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 19, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Stevo svaka cast.ovaj klip sa kravama je ipak po meni najaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan to Stevo majstore,samo,ja bih ovaj deo puta nazvao RERNA.Barem sam ja imao takav utisak prosle godine u Avgustu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 19, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče prošao tim putem kroz Mostar na povratku u Bar iz Prijedora. Limenko druze, zao mi je sto se nismo vidjeli... Sta ima vas dvojica da se gledate. Masovno gledanje ima da bude samo uz jagnje i to kad mi odavde nagrnemo dole. Too, Deda kralju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče prošao tim putem kroz Mostar na povratku u Bar iz Prijedora. Limenko druze, zao mi je sto se nismo vidjeli... Sta ima vas dvojica da se gledate. Masovno gledanje ima da bude samo uz jagnje i to kad mi odavde nagrnemo dole. Too, Deda kralju ! Ako ne pre vidimo se u Trebinju,a pragnje pod obavezno!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 22, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Haha, sto prije to bolje, samo da jos kupim kakvo magare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...