Elektrometla 86 Napisano April 15, 2012 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan drugari, pozdrav... gledam oglase ovih dana i naleteo sam na jedan motor i to ovaj. http://www.polovniautomobili.com/oglas1827427/honda_hornet/ zelim da Vas pitam da li je neko mozda vec isao da ga vidi ili bi bio raspolozen da odvoji desetak minuta svog vremena pa da ga pogleda i napise svoje utiske. pod tim mislim da napise u kakvom je opstem stanju, ima li neka ostecenja i da li bi trebalo nesto raditi na motoru pred pocetak sezone. hvala unapred..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Druze preko puta futoske pijace ptema mostu stoje taksisti koji voze za Rumu . Cena 360 dinara kao autobus, a nazad iz centa Rume. Najbolje odes i vidis sam jer nezahvalno je drugom sacovati motor, a jos ako su drugari. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ma daleko bilo da mi je Ruma preko sveta, nego sam mislio ako je neko vec bio il mu tu negde usput... a uzdam se da jos ima postenog sveta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...