Djeneral 1457 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pokušao sam da nađem neku temu gde je eventualno spomenuto ali nisam uspeo... Pronašao sam tipa koji bi mi doneo iz Luisa Nolan N84 po ceni iz kataloga, to mu dodje 219.95 evropljana ali . . . ne mogu da nadjem gde prodaju nolanke u Novom Sadu ili bližoj okolini, pa da probam koju veličinu da uzmem (nebih se baš oslanjao na merenja glave, šišanje ili puštanje kose u slučaju greške...) Dakle, zna li neko gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 17, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ovo je najpametnije rjesenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 17, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa Djenerale,probaj u Teletrade-u..iza hotela Bristol na shtajgi u Bgdu. Ne vidim odakle si ali ako ti Beograd nije preko sveta...ETO RESHENIJA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je najpametnije rjesenje! Nije mi jasan kometar!? Pitanje je po meni na mestu pošto ne želim da na slepo procenjujem veličinu. Nosio sam dosad Kiwi, MDS, Arai, Shoei ali Nolan ne tako da i ne znam da procenim njihove kalupe. Nosio sam dosad i veličine M i L i u oba slučaja mi ni veća ni manja kaciga nisu odgovarale a glava mi nije rasla a bogami ni smanjivala se. Meni 220 eura nije palo s neba pa mi i nisu za bacanje a i ne želim da kacigu odmah prodajem kao što to nekoliko ljudi na forumu upravo radi. YOman hvala na odgovoru, dolazim za BG u subotu pa ću pogledati. Nadam se da rade i subotom barem do 14h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 17, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasan kometar!? Najbolje ti je da svaku kazigu probas. Mani to kalupi obimi, nema boljeg nego kada je osetis na glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 17, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ovo je najpametnije rjesenje! Nije mi jasan kometar!? Pitanje je po meni na mestu pošto ne želim da na slepo procenjujem veličinu. Nosio sam dosad Kiwi, MDS, Arai, Shoei ali Nolan ne tako da i ne znam da procenim njihove kalupe. Nosio sam dosad i veličine M i L i u oba slučaja mi ni veća ni manja kaciga nisu odgovarale a glava mi nije rasla a bogami ni smanjivala se. Meni 220 eura nije palo s neba pa mi i nisu za bacanje a i ne želim da kacigu odmah prodajem kao što to nekoliko ljudi na forumu upravo radi. YOman hvala na odgovoru, dolazim za BG u subotu pa ću pogledati. Nadam se da rade i subotom barem do 14h napisao sam da ti je najpametnije rjesenje naci tu trgovinu u BG ili okolici i probati koja velicina ti odgovara da bi onda tu istu narucio u Austriji,OK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pokušao sam da nađem neku temu gde je eventualno spomenuto ali nisam uspeo... Pronašao sam tipa koji bi mi doneo iz Luisa Nolan N84 po ceni iz kataloga, to mu dodje 219.95 evropljana ali . . . ne mogu da nadjem gde prodaju nolanke u Novom Sadu ili bližoj okolini, pa da probam koju veličinu da uzmem (nebih se baš oslanjao na merenja glave, šišanje ili puštanje kose u slučaju greške...) Dakle, zna li neko gde? Pa to sam i napisao... Možda se nisam najbolje "odrazio" , ali pitanje se i odnosi na informaciju o tome gde mogu probati Nolan kacigu da bi bio siguran koju veličinu da poručim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 17, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa Djenerale,probaj u Teletrade-u..iza hotela Bristol na shtajgi u Bgdu. Ne vidim odakle si ali ako ti Beograd nije preko sveta...ETO RESHENIJA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan YOman hvala na odgovoru, dolazim za BG u subotu pa ću pogledati. Nadam se da rade i subotom barem do 14h Hvaaaaalaaaa ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, zbunili me ova dvojca pa nikako da pitam A gde je hotel Bristol? Malo preciznije objašnjenje ako može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 17, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mototradegroup.com/kontakt/ Kad otvorish imash.."klikni na mapu" Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8866 Napisano Octobar 18, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3215 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam tamo u ponedeljak, veoma ljubazni, probao sam desetak kaciga, tacnije sve modele za koje su imali velicinu xxl i castio sam sebe sa "nolan n102 matrix ncom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Octobar 19, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Djenerale probaj u Novom Sadu (posto mozes i gradskim da stignes) Na kraju Narodnog Fronta, neznam kako se zove radnja niti adresu ali znam da ti objasnim, dakle kad udjes u Narodnog Fronta od okretnice 4-ke posle jedno 200-300m sa desne strane ima par lokala u prizemlju neke zgrade i medju njima je prodavnica za kartinge i raznoraznu 'sportsku' opremu za automobile, oni su nekad uvozili Nolan, neznam dal jos uvek drze nesto al nemozes nista da izgubis ako pitas, osim malo para ako se primis na OMP ruciu za menjac+volan za auto (al onda nista od Nolan-a) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Octobar 19, 2007 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znam gde je ta prodavnica ali sam potpuno zaboravio da ona i postoji Ta prodavnica je tamo već najmanje 10 godina... Hvala puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2889 Napisano Octobar 19, 2007 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ima NOLAN u Novom Sadu, to sam i ja uradio pre par godina. To je ona prodavnica sto ima i opremu za kartinge. Seticu se imena... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...