Jump to content

Moto Zajednica

Nolan

Recommended Posts

• Drug član, 1390 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Pokušao sam da nađem neku temu gde je eventualno spomenuto ali nisam uspeo...

Pronašao sam tipa koji bi mi doneo iz Luisa Nolan N84 po ceni iz kataloga, to mu dodje 219.95 evropljana ali . . . ne mogu da nadjem gde prodaju nolanke u Novom Sadu ili bližoj okolini, pa da probam koju veličinu da uzmem (nebih se baš oslanjao na merenja glave, šišanje ili puštanje kose u slučaju greške...)

Dakle, zna li neko gde?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Pa Djenerale,probaj u Teletrade-u..iza hotela Bristol na shtajgi u Bgdu. Ne vidim odakle si ali ako ti Beograd nije preko sveta...ETO RESHENIJA!  ;)

ovo je najpametnije rjesenje!

Nije mi jasan kometar!? Pitanje je po meni na mestu pošto ne želim da na slepo procenjujem veličinu. Nosio sam dosad Kiwi, MDS, Arai, Shoei ali Nolan ne tako da i ne znam da procenim njihove kalupe. Nosio sam dosad i veličine M i L i u oba slučaja mi ni veća ni manja kaciga nisu odgovarale a glava mi nije rasla a bogami ni smanjivala se. Meni 220 eura nije palo s neba pa mi i nisu za bacanje a i ne želim da kacigu odmah prodajem kao što to nekoliko ljudi na forumu upravo radi.

YOman hvala na odgovoru, dolazim za BG u subotu pa ću pogledati. Nadam se da rade i subotom barem do 14h

• , 1322 postova

ovo je najpametnije rjesenje!

Nije mi jasan kometar!? Pitanje je po meni na mestu pošto ne želim da na slepo procenjujem veličinu. Nosio sam dosad Kiwi, MDS, Arai, Shoei ali Nolan ne tako da i ne znam da procenim njihove kalupe. Nosio sam dosad i veličine M i L i u oba slučaja mi ni veća ni manja kaciga nisu odgovarale a glava mi nije rasla a bogami ni smanjivala se. Meni 220 eura nije palo s neba pa mi i nisu za bacanje a i ne želim da kacigu odmah prodajem kao što to nekoliko ljudi na forumu upravo radi.

YOman hvala na odgovoru, dolazim za BG u subotu pa ću pogledati. Nadam se da rade i subotom barem do 14h

napisao sam da ti je najpametnije rjesenje naci tu trgovinu u BG ili okolici i probati koja velicina ti odgovara da bi onda tu istu narucio u Austriji,OK?

Pokušao sam da nađem neku temu gde je eventualno spomenuto ali nisam uspeo...

Pronašao sam tipa koji bi mi doneo iz Luisa Nolan N84 po ceni iz kataloga, to mu dodje 219.95 evropljana ali . . . ne mogu da nadjem gde prodaju nolanke u Novom Sadu ili bližoj okolini, pa da probam koju veličinu da uzmem (nebih se baš oslanjao na merenja glave, šišanje ili puštanje kose u slučaju greške...)

Dakle, zna li neko gde?

Pa to sam i napisao...

Možda se nisam najbolje "odrazio" , ali pitanje se i odnosi na informaciju o tome gde mogu probati Nolan kacigu da bi bio siguran koju veličinu da poručim.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3215 postova
  • Motocikl: 4x4

bio sam tamo u ponedeljak, veoma ljubazni, probao sam desetak kaciga, tacnije sve modele za koje su imali velicinu xxl i castio sam sebe sa "nolan n102 matrix ncom"

• Zainteresovan, 528 postova

Djenerale probaj u Novom Sadu (posto mozes i gradskim da stignes) Na kraju Narodnog Fronta, neznam kako se zove radnja niti adresu ali znam da ti objasnim, dakle kad udjes u Narodnog Fronta od okretnice 4-ke posle jedno 200-300m sa desne strane ima par lokala u prizemlju neke zgrade i medju njima je prodavnica za kartinge i raznoraznu 'sportsku' opremu za automobile, oni su nekad uvozili Nolan, neznam dal jos uvek drze nesto al nemozes nista da izgubis ako pitas, osim malo para ako se primis na OMP ruciu za menjac+volan za auto (al onda nista od Nolan-a) :)

Znam gde je ta prodavnica ali sam potpuno zaboravio da ona i postoji  ::) Ta prodavnica je tamo već najmanje 10 godina...

Hvala puno...

• Drug član, 2783 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Ima NOLAN u Novom Sadu, to sam i ja uradio pre par godina.

To je ona prodavnica sto ima i opremu za kartinge.

Seticu se imena... :-\

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja