scuba 15 Napisano April 15, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan oko 2000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 15, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Recite mi koga da opljackam za ovakav motor . Ko lutka je, ali nikako ne mogu da se skockam, na zalost, a tako bi ga rado voleo da imam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 15, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Recite mi koga da opljackam za ovakav motor . Ko lutka je, ali nikako ne mogu da se skockam, na zalost, a tako bi ga rado voleo da imam. to nije problem, stacu ispred ordinacije i kako ko izadje ja njega bejzbolkom preko zuba, on se vrati kod tebe na namestanje pa tako u krug dok ne skupis pare za ovaj ODLICAN primerak GS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 15, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ih kad bi to moglo tako, ja bih vec unajmio nekog. Motor je stvarno kao lutka, vidi se da je mazen i pazen. Uh... :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Pogledah malo na mobile.de , ponovo … da ne bude da lupam … a vi me ispravite ako gresim … izgleda da ima i jeftinijih od 8000 Eura , nekoliko , posle brzo predu 8000 i vecina se vrti izmedu 9500 i 9900 Mozda gresim , ali prvi SA koferima , a BEZ top-boxa , torbe za rezervoar , povisenog vizira , povisenih zastita za ruke , zastite cilindra itd doduse sa nesto manjom kilometrazom ali u Nemackoj je 9500 Eura http://suchen.mobile...Features=EXPORT a prvi sa svim koferima , opet bez nekih drugih sitnica , je u Italiji , opet malo manja kilometraza .. za 9800 Eura http://suchen.mobile...Features=EXPORT E sad , to sto BMW drzi cenu , nisam ja izmislio … A rekoh , ozbiljan kupac ce da pregovara , pocetna cena je pocetna cena , zar ne ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Evo , da vam masta proradi gde sve mozete da odete ovog leta 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan ili ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan a mozda i ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ko je bilo kada gledao takav motor zna da je cena više nego povoljna,pogotovo što taj motor možeš uživo da vidiš a to je neprocenjivo.Ja sam skoro uzeo RT-a,ali da nisam ozbiljno bih razmislio.Pozdrav i ako ne moraš ne obaraj cenu doći će kupac koji zna cene preko i ovdde! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim racima , Saler ... Ne moram da obaram cenu , stavise ne moram ni da ga prodajem , ali mi bukvalno zao da skuplja prasinu , nije mu to bilo predvideno kad sam ga kupio Ovako mi nebi bilo zao i da ga dam malo jeftinije , da bude i kupac zadovoljan , a da ga vozi i nadam se uziva koliko sam ja eto malo uspeo da uzivam na njemu ... Bilo je PP i telefonskih poziva , videt cu veceras ili sutra da i drugima napisem u vezi nekih pitanja koja sam imao , toliko da svako moze da procita ali nekih ponuda jos nije bilo , tako da nisam siguran , izgleda je ipak jaka kriza ... morat ce u Sloveniju , da ga prebacim na njihove tablice , pa onda da ponovo skuplja prasinu , bar do sledece godine , ako ne i duze , ali onda vise nece biti na prodaju , bar ne ovde , ... Sve u svemu , hvala ti ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da mi se zahvaljuješ samo sam bio realan,jer skoro sam došao iz Nemačke i tamo gledao cene i stanja GS-ova , GSA i RT-a.Imao sam prilike i duže da pričam(nekim samo nama znanim jezikom) sa menadžerom BMW-ovog prodajnog centra i saznao skoro sve o tamošnjim cenama i uslovima prodaje.Pozdrav i tebi druže i nadam se da ću uživo videti tvoju mašinu(naravno sa tobom na sedištu). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo , da vam masta proradi gde sve mozete da odete ovog leta Pa cak smo se slikali na istoj lokaciji , ovi sektasi su cudo A i ona slika " Bonaigua " mi je u veoma dobrom secanju Realna cena sa koferima, nema sta !!! Meni je BMW u Dizeldorfu prosle nedeje nudio 7800 € za 2006 god. sa 54.000 km na satu bez ikakve dodatne opreme osim ABS-a, a oni bi ga ponudili trzistu za 8950 €. Necu ga prodati, vozim ga samo do posla i nazad ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je BMW u Dizeldorfu prosle nedeje nudio 7800 € za 2006 god. sa 54.000 km na satu bez ikakve dodatne opreme osim ABS-a, a oni bi ga ponudili trzistu za 8950 €. Necu ga prodati, vozim ga samo do posla i nazad ! Njima se ne žuri ,oni znaju realnu cenu.Nama su firmin X5,koji je baš u tom servisu i održavan,i to u zamenu za novu sedmicu, računali 28.500 a kada sam sledeći put otišao u taj servis na njemu 38.990.Nedelju dana posle našeg preuzimanja sedmice ,X5 već nije bio tu.Kažu mi da je prodat ali je cena ostala njihova mala tajna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni je BMW u Dizeldorfu prosle nedeje nudio 7800 € za 2006 god. sa 54.000 km na satu bez ikakve dodatne opreme osim ABS-a, a oni bi ga ponudili trzistu za 8950 €. Necu ga prodati, vozim ga samo do posla i nazad ! Njima se ne žuri ,oni znaju realnu cenu. Ne da im se ne zuri, bas suprotno !!! Zuri im se i te kako. BMW Dizeldorf nemoze da nebavi dovoljno polovnih motora koliko se momentalno traze na trzistu, tako da prihvataju skoro svaku cenu da bi dosli do vozila sa full servisnom knjizicom i gde iole imaju neku zaradu. Evo momentalne situacije: http://home.mobile.de/BMW-NL-DUESSELDORF#ses Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Baš zato druže,imaju veliku potražnju pa oni svojim kupcima diktiraju uslove.A servisi u kojima sam ja bio i neće da kupe vozilo bez istorije.Pozdrav ljubitelju BMW-a. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan BMW K 1200 R,Hvala za link,uživao sam gledajući. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Baš zato druže,imaju veliku potražnju pa oni svojim kupcima diktiraju uslove.A servisi u kojima sam ja bio i neće da kupe vozilo bez istorije.Pozdrav ljubitelju BMW-a. Pa nije ni cudo, sto cene servisirane motore, evo sta sam ja portosio za manje od 3 godine i 54.000 km na starom GS-u iz 2006 god. 1. Inspekcija na 10.000 = 244 € 2. Inspekcija na 20.000 = 440 € 3. Inspekcija na 30.000 = 252 € 4. Inspekcija na 40.000 = 611 € 5. Inspekcija na 50.000 = 264 € Ukupno 1811 € za nepune 3 godine je otislo u odrzavanje, bez gumma podrazumeva se ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ali druže moj mi smo sektaši i vozimo samo "plavuše" a to ne može da se plati! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj komsija je pre 2 nedelje uzeo nov R1200R i dao svoj stari motor BMW-u. Dali su mu 6.400 € za njegov stari R1200ST sa 37.000 km na satu, a pogledaj koliko oni sada traze, nije bas neka zarada za takvu kucu, posto ce kupac sigurno da trazi da mu spuste cenu, ali ipak su prodali nov motor i to je naj bitnije ! Evo bivseg motora od komsije: http://home.mobile.de/BMW-NL-DUESSELDORF#des_157916170 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Očekivao sam više,ali moraš priznati da ST i nije baš među najtraženijim modelima BMW-a,sigurno zbog fara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ali druže moj mi smo sektaši i vozimo samo "plavuše" a to ne može da se plati! Kome pricas..... Sekta je cudo ! Da mi je ovo neko pre 6 godina pricao kada sam poceo da vozim BMW, ja bi mu rekao da nije citav. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Neću da lažem meni je još matori usadio ljubav prema BMW-u,ali nisam se ni opirao.Ali sam siguran da do kraja svoje vozačke karijere marku neću menjati.Jer ipak je to "King of riding" 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Očekivao sam više,ali moraš priznati da ST i nije baš među najtraženijim modelima BMW-a,sigurno zbog fara. Komsija ga je kupio 2007 sa 3000 km na satu za 8500 €, kiksirao je 2100 € za 5 godina i 34000 predjenih kilometara. Jel mnogo ??? Vozio se super sa njim i prodao ga je posto je hteo nov motor, inace je ruzan samo zbog ovog duplog fara. Ovde je kupljen kod najveceg evropskog distributera BMW-motora, oni prodaju motore kao neka cevabdzinica pljeskavice, pogledaj ponudu: http://www.carpresenter.de/kohl/motorrad/angebote/BMW.htm?S=p&D=a 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Gde mnogo druže,pa on je gubio(vožnja BMW-a je neprocenjiva i ovo gubio je samo za vlasnike drugih marki da mogu da nas prate) samo 400 eura godišnje(sve moraš da registruješ i održavaš).E to je tamo gde znaju da cene kvalitet. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan .... vožnja BMW-a je neprocenjiva ..... jos malo pa nestalo , dve nedelje , mesec dana najkasnije .... posle menjamo tablice ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...