Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem BMW R1200GS

Recommended Posts

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Recite mi koga da opljackam za ovakav motor :moto3: . Ko lutka je, ali nikako ne mogu da se skockam, na zalost, a tako bi ga rado voleo da imam. <_<

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Recite mi koga da opljackam za ovakav motor :moto3: . Ko lutka je, ali nikako ne mogu da se skockam, na zalost, a tako bi ga rado voleo da imam. <_<

to nije problem, stacu ispred ordinacije i kako ko izadje ja njega bejzbolkom preko zuba, on se vrati kod tebe na namestanje pa tako u krug dok ne skupis pare za ovaj ODLICAN primerak GS :zdravo:

• Drug član, 1461 postova
  • Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive

Pogledah malo na mobile.de , ponovo … da ne bude da lupam …

a vi me ispravite ako gresim …

izgleda da ima i jeftinijih od 8000 Eura , nekoliko , posle brzo predu 8000 i vecina se vrti izmedu 9500 i 9900

Mozda gresim , ali prvi SA koferima ,

a BEZ top-boxa , torbe za rezervoar , povisenog vizira , povisenih zastita za ruke , zastite cilindra itd

doduse sa nesto manjom kilometrazom

ali u Nemackoj je 9500 Eura

http://suchen.mobile...Features=EXPORT

a prvi sa svim koferima , opet bez nekih drugih sitnica , je u Italiji , opet malo manja kilometraza ..

za 9800 Eura

http://suchen.mobile...Features=EXPORT

E sad , to sto BMW drzi cenu , nisam ja izmislio …

A rekoh , ozbiljan kupac ce da pregovara , pocetna cena je pocetna cena , zar ne ?

• Bayerische Motoren Werke, 624 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT

Ko je bilo kada gledao takav motor zna da je cena više nego povoljna,pogotovo što taj motor možeš uživo da vidiš a to je neprocenjivo.Ja sam skoro uzeo RT-a,ali da nisam ozbiljno bih razmislio.Pozdrav i ako ne moraš ne obaraj cenu doći će kupac koji zna cene preko i ovdde!

Hvala na lepim racima , Saler ...

Ne moram da obaram cenu , stavise ne moram ni da ga prodajem , ali mi bukvalno zao da skuplja prasinu , nije mu to bilo predvideno kad sam ga kupio

Ovako mi nebi bilo zao i da ga dam malo jeftinije , da bude i kupac zadovoljan , a da ga vozi i nadam se uziva koliko sam ja eto malo uspeo da uzivam na njemu ...

Bilo je PP i telefonskih poziva , videt cu veceras ili sutra da i drugima napisem u vezi nekih pitanja koja sam imao , toliko da svako moze da procita

ali nekih ponuda jos nije bilo , tako da nisam siguran , izgleda je ipak jaka kriza ... morat ce u Sloveniju , da ga prebacim na njihove tablice , pa onda da ponovo skuplja prasinu , bar do sledece godine , ako ne i duze , ali onda vise nece biti na prodaju , bar ne ovde , ...

Sve u svemu , hvala ti !

• Podržavam 1

Nema potrebe da mi se zahvaljuješ samo sam bio realan,jer skoro sam došao iz Nemačke i tamo gledao cene i stanja GS-ova , GSA i RT-a.Imao sam prilike i duže da pričam(nekim samo nama znanim jezikom) sa menadžerom BMW-ovog prodajnog centra i saznao skoro sve o tamošnjim cenama i uslovima prodaje.Pozdrav i tebi druže i nadam se da ću uživo videti tvoju mašinu(naravno sa tobom na sedištu). :moto3:

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 987 postova
  • Motocikl: R 1250 GS Adventure

Evo , da vam masta proradi gde sve mozete da odete ovog leta 1moto3.gif

P1060479.jpg

Pa cak smo se slikali na istoj lokaciji :moto3: , ovi sektasi su cudo :takoje:

P1020444-1.jpg

A i ona slika " Bonaigua " mi je u veoma dobrom secanju

P1020377.jpg

P1020386.jpg

Realna cena sa koferima, nema sta !!!

Meni je BMW u Dizeldorfu prosle nedeje nudio 7800 € za 2006 god. sa 54.000 km na satu bez ikakve dodatne opreme osim ABS-a, a oni bi ga ponudili trzistu za 8950 €. Necu ga prodati, vozim ga samo do posla i nazad ! :takoje:

• Podržavam 1

Meni je BMW u Dizeldorfu prosle nedeje nudio 7800 € za 2006 god. sa 54.000 km na satu bez ikakve dodatne opreme osim ABS-a, a oni bi ga ponudili trzistu za 8950 €. Necu ga prodati, vozim ga samo do posla i nazad ! :takoje:

Njima se ne žuri ,oni znaju realnu cenu.Nama su firmin X5,koji je baš u tom servisu i održavan,i to u zamenu za novu sedmicu, računali 28.500 a kada sam sledeći put otišao u taj servis na njemu 38.990.Nedelju dana posle našeg preuzimanja sedmice ,X5 već nije bio tu.Kažu mi da je prodat ali je cena ostala njihova mala tajna. :zdravo:

• Podržavam 1

Njima se ne žuri ,oni znaju realnu cenu. :zdravo:

Ne da im se ne zuri, bas suprotno !!! Zuri im se i te kako. BMW Dizeldorf nemoze da nebavi dovoljno polovnih motora koliko se momentalno traze na trzistu, tako da prihvataju skoro svaku cenu da bi dosli do vozila sa full servisnom knjizicom i gde iole imaju neku zaradu.

Evo momentalne situacije:

http://home.mobile.de/BMW-NL-DUESSELDORF#ses

Baš zato druže,imaju veliku potražnju pa oni svojim kupcima diktiraju uslove.A servisi u kojima sam ja bio i neće da kupe vozilo bez istorije.Pozdrav ljubitelju BMW-a.

• Podržavam 2

Baš zato druže,imaju veliku potražnju pa oni svojim kupcima diktiraju uslove.A servisi u kojima sam ja bio i neće da kupe vozilo bez istorije.Pozdrav ljubitelju BMW-a.

Pa nije ni cudo, sto cene servisirane motore, evo sta sam ja portosio za manje od 3 godine i 54.000 km na starom GS-u iz 2006 god.

1. Inspekcija na 10.000 = 244 €

2. Inspekcija na 20.000 = 440 €

3. Inspekcija na 30.000 = 252 €

4. Inspekcija na 40.000 = 611 €

5. Inspekcija na 50.000 = 264 €

Ukupno 1811 € za nepune 3 godine je otislo u odrzavanje, bez gumma podrazumeva se !

• Podržavam 2

Ali druže moj mi smo sektaši i vozimo samo "plavuše" a to ne može da se plati! :takoje:

• Podržavam 3

Moj komsija je pre 2 nedelje uzeo nov R1200R i dao svoj stari motor BMW-u. Dali su mu 6.400 € za njegov stari R1200ST sa 37.000 km na satu, a pogledaj koliko oni sada traze, nije bas neka zarada za takvu kucu, posto ce kupac sigurno da trazi da mu spuste cenu, ali ipak su prodali nov motor i to je naj bitnije !

Evo bivseg motora od komsije:

http://home.mobile.de/BMW-NL-DUESSELDORF#des_157916170

• Podržavam 1

Očekivao sam više,ali moraš priznati da ST i nije baš među najtraženijim modelima BMW-a,sigurno zbog fara.

Ali druže moj mi smo sektaši i vozimo samo "plavuše" a to ne može da se plati! :takoje:

Kome pricas..... Sekta je cudo ! Da mi je ovo neko pre 6 godina pricao kada sam poceo da vozim BMW, ja bi mu rekao da nije citav. :lud:

• Podržavam 2

Neću da lažem meni je još matori usadio ljubav prema BMW-u,ali nisam se ni opirao.Ali sam siguran da do kraja svoje vozačke karijere marku neću menjati.Jer ipak je to "King of riding"

• Podržavam 2

Očekivao sam više,ali moraš priznati da ST i nije baš među najtraženijim modelima BMW-a,sigurno zbog fara.

Komsija ga je kupio 2007 sa 3000 km na satu za 8500 €, kiksirao je 2100 € za 5 godina i 34000 predjenih kilometara. Jel mnogo ??? Vozio se super sa njim i prodao ga je posto je hteo nov motor, inace je ruzan samo zbog ovog duplog fara.

Ovde je kupljen kod najveceg evropskog distributera BMW-motora, oni prodaju motore kao neka cevabdzinica pljeskavice, pogledaj ponudu:

http://www.carpresenter.de/kohl/motorrad/angebote/BMW.htm?S=p&D=a

• Podržavam 1

Gde mnogo druže,pa on je gubio(vožnja BMW-a je neprocenjiva i ovo gubio je samo za vlasnike drugih marki da mogu da nas prate) samo 400 eura godišnje(sve moraš da registruješ i održavaš).E to je tamo gde znaju da cene kvalitet.

• Podržavam 2

.... vožnja BMW-a je neprocenjiva .....

jos malo pa nestalo 1zvizduk.gif , dve nedelje , mesec dana najkasnije .... posle menjamo tablice ... 1moto3.gif

• Podržavam 2

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja