raskosur 22 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupujem standardni fabricki vizir za mog novog, beva, ili ako neko zeli da se menja imam originalni piaggo poviseni za njega...moze i neka moja simbolicna doplata...vodim i na klopu ako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan evo i fotke... moj broj telefona je: 064/212-2639 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...