MVladan 0 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozz narode, ja sam Vladan, trenutno zivim u NS, imam 31 godinu i vozim motore od svoje seste godine ali na moju veliku zalost trenutno ne posjedujem nijedan motor ali imam veliku zelju da to u skorije vrijeme i promijenim. Zadnje sto sam vozio je bila Yamaha R1 ali zbog povreda zaradjenih na sportskim borilistima vise mi ne odgovaraju sportske masine, prvenstveno zbog polozaja sjedenja, pa sam bacio oko na M1800R. Nadam se da cu procitati iskustva drugih clanova sa ovim motorom i da ce mi to pomoci da donesem konacnu odluku o kupovini ove masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 6, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao druže.To je odličan motor prelep je a drugar koji ga ima jedino mu zamera to što na autoputu ubi vetar direktno u grudi,sve ostalo na tom motoru je za pohvalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra^^ 125 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salyhoo 15 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: BGD Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...