Forever_Angel 0 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Juce sam zapazio da mi sa leve strane motora kaplje po malo ulja na copavu . Motor se inace normalno ponasa u voznji i ne pokazuje nikakve naznake da nesto nije u redu. Molim za informaciju i savet sta bi to moglo da bude . U pitanju je motor Yamaha Virago 125 cc. Unapred hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 6, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pogledas odakle kaplje ulje i probas da resis problem....a to sto kaplje ne moze nista da utice na rad motora,osim ako ne iskaplje 2 litre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima viraga 250 i isto tako se istripovao da mu curi ulje, kad ono mast sa prednjeg lancanika od toplote se topi polako i curi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forever_Angel 0 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan To za mast mi nije palo na pamet , mada koliko sam primetio kaplje samo dok je motor vruc tako da nije nemoguce da si u pravu oko toga. Ja cu svakako ici god majstora zbog toga, ali zanima me sta bi sve moglo da bude uzrok tome da me majstor ne obrije ko ovcu posto je moje razumevanje u mehaniku osnovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano April 6, 2012 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema tu puno filozofije - detaljno obriši tu levu stranu, dno agregata itd, sedi na motor, provozaj se pola sata i onda pogledaj gde će da pokaže. Možda je popustio dihtung neke dekle, možda je popustio neki semering a možda se topi i mast sa prednjeg lančanika kad se zagreje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema tu puno filozofije - detaljno obriši tu levu stranu, dno agregata itd, sedi na motor, provozaj se pola sata i onda pogledaj gde će da pokaže. Možda je popustio dihtung neke dekle, možda je popustio neki semering a možda se topi i mast sa prednjeg lančanika kad se zagreje. Kao sto kaze kolega icatenej, obrisi, pogledaj gde curi. Imao sam slican problem, na 125ici, a ispostavilo se da dihtung (gumica) na cepu od filtera ulja je popustio i bila joj je potrebna zamena. Promeio sam dihtung, stavio novi i vise nigde nije curelo. Nadam se da ce ti ovo pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 6, 2012 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sa lancanika je 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...