Shoma 83 Napisano April 5, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan TIPPMANN BRAVO ONE -Cuclone feed system -Mamba -Potovi od 50 x 2 -Takticki prsluk -Loader od X7 -Komplet imbusa -Navlaka za cev Malo koristen 130e TIPPMANN X7 full upgrade -Produzeni shroud (home made) -CMI cev 14 inca (vrlo precizna) -Red Dot Walther -Car kundak (Tippmann original) -Sklopiva prednja rucica -Response Trigger (rafal) -Meke gumene lopatice u ciklonu -Plasticne polugice u ciklonu zamenjene aluminijumskim -Ispolirana unutrasnjost markera -Ofarban kvalitetnom bojom Prateca oprema: -Mamba crevo (tanko) -Loader 150 kuglica -Takticki loader 50 kuglica -2 pota za 50 kuglica -Original cev -Sigurnosna navlaka za cev (kondom) -Cistac za cev -Borbeni prsluk crni 250e U obzir dolaze zamene za razno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 5, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan X7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Druže da nisi ti ranije organizovao neki paintball u onom "hotelu" u Ristovači? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 5, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Druže da nisi ti ranije organizovao neki paintball u onom "hotelu" u Ristovači? ooo da. Kum i ja Mozda se i znamo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da bi te prepoznao, 100x smo se dogovarali da idemo na paintball...i nikad, a bio sam samo jednom sa nekom ekipom iz Odžaka...sad te imam u vidu (naravno ako i dalje imaš opremu) sorry za OFF, mada je i malo reklama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 5, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da bi te prepoznao, 100x smo se dogovarali da idemo na paintball...i nikad, a bio sam samo jednom sa nekom ekipom iz Odžaka...sad te imam u vidu (naravno ako i dalje imaš opremu) sorry za OFF, mada je i malo reklama Na zalost klub vise ne radi, oprema je prodata, ostalo nesto sitno Dolazila je jedna ekipa iz Odzaka vise puta. A prepoznao bi me sigurno. Zena mi je iz Odzaka tako da sam tamo godinama visio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 9, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Bravo One Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 12, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Prodata oba markera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...