Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav Drugari Motorasi

Recommended Posts

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: Afrika

Pozdrav drugari. :zdravo:

Pa da se i ja predstavim. Zovem se Djordje imam 29 godina, bavim se IT inzenjeringom. Zivim u Novobeogradskim blokovima. Teram crno sivog Kawasakija KLE 500 :moto3: .

Presao sam za sada nekih 4000 km, posedujem motor nekih 8 meseci. Ovo mi je prvi motor. Doduse vozio sam jedared tomos tory cross pre nekih 15-tak godina, i tada je u meni proradio nemir, tj. neutaziva zelja za motorima :D . Avaj :( ostvarenje zelje je moralo da saceka zbog kojekavih prepreka prvenstveno lova,roditelji i tra la la, tusta i tma stvari. Zavrsih fakultet, zaposlih se i napokon zaradih za motor i pratecu infrastrukturu(kaciga,jakna,rukavice,lanci katanci...)

Inace pratim forum vec neke tri godine, al nisam do sad nista komentarisao, racunam da steknem malo iskustva, proniknem u moto materiju pa tek onda da prozborim i ja neku pametnu rec o motorima :jee: . LM jos da dodam, motor sam kupio od kolege forumasa koji mi je veoma pomogao u prvim moto koracima, ovim putem mu se veoma zahvaljujem.

I na kraju da parafraziram svog imenjeka :

Evo mene, evo vas pa se vidimo na drumu i forumu.!!!! :moto3::zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja