fruitcake 478 Napisano Maj 6, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste se svi lepo proveli i drago mi je zbog toga. Ja sam bio u vikendici na Jugovu pa sam program propratio iz prikrajka. Keva je sišla sa mojim sinom do skupa i lepo su se proveli. Ja imam jednu zamerku na svoje kolege motocikliste: pa valjda sam ja taj koji treba svog sina prvi da vrbuje na dvotočkaše! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio odlican, lokacija na Jugovu je predivna, cekamo Vas u I.Sarajevu. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta EXTREM m.k. 10 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio odlican, lokacija na Jugovu je predivna, cekamo Vas u I.Sarajevu. Pozdrav. Vidimo se Aco naravno, znaš da bez EXTREMa skup u Sarajevu NE BIVA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...