Shoks_rider 0 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bela Crkva Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!!!Ja sam Andrej iz Bele Crkve. Nesto ukratko o meni: 1.Rodjen sam 11.03.1990 2.Zanimanje ucenik:) 3.Volim motore 4.Bavim se web design-om 5.Vozim motor king ring jl125 Iako ja volim puno motore, ali imam malu nesrecu sto moji roditelji ne vole i nekako sam ih namolio da mi kupe neki motor.Ovaj king ring vozim 2 godine i veoma sam zadovoljan njime.Sledeci motor koji mislim da uzmem (ako opet ubedim moje da mi kupe:)) je er5, er6n ili gsr600.Da li mozda moze neko da mi pomogne o odlucivanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Octobar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Soki, ma pomocice ti sajt ne brini se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 16, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Od ovih motora shto si naveo GSR je ok, jedan od boljih "golaca" , er6n takodje nije losh a er5 bi bio na zadnjem mestu. Ipak bih ti preporuchio neki od Hondinih modela npr cb 600 hornet.Razmishljaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 16, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav sto se tice odlucivanja oko motora, dok procitas forum znaces tacno sta zelis da vozis i kupis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cune 0 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Berlin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoks_rider 0 Napisano Octobar 18, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bela Crkva Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima sto ste odgovorili.Odlucio sam se da uzmem gsr 600.Sad prvo sto trebam da uradim je da prodam mog kineza sto verujem da ce biti malo teze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Napuni 18 pa onda gledaj sta dalje za makine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Octobar 18, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheRaven 6 Napisano Octobar 18, 2007 Mrs. Konzul, 30 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i srecno sa upgrade-om! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Octobar 18, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Octobar 19, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao....polako sve ce doci u svoje vreme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoks_rider 0 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bela Crkva Prijavi odgovor kao problematičan Wice vidim da si ustao rano da me pozdravis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Octobar 22, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan POZZ NEW BIKER Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...