okabih 0 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,imamjedan problem sa navedenim skuterom,naime skuter teško pali ujutro,prešao je oko 2.500 km.Znači,kada je hladan ujutro upaliu nakon 3-4 minute verglanja i paljenja na alnaser.Poslije toga svo vrijeme pali extra,bez ikakvih problema na 1 zub.Sve dobro radi vuče extra,i ne gasi s e na leru.Bio sam kod par majstora,i nista stanje isto pa isto.Ako neko ima jos nekih ideja.Karburator čišćen dva puta,navodno i štelovan.. Pozz i hvala na svakom prijedlogu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 2, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/39412-kako-se-predstaviti-pravila-i-preporuke/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikica 36 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan . . . proveri saug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6272 Napisano April 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12466 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ti automatski saug ili je zaglavljen. Skini i očisti ili zameni ako je pokvaren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Arakis je u pravu, ali to ne vazi kod kineskih skutera.Znam iz licnog iskustva, jer sam 2005 god. kupio isti motor samo se onda zvao focus a ne f-act. Cistio, stelovao karburator, stavljao ngk svecice, novi filter za vazduh, i nista. Kad je hladan verglas ko' sivonja a kad se ugreje i u toku dana pali na pola stisnutog dugmeta ili kurble ako na nju palis. Od majstor Meje, u tadasnjem Keeway servisu u Jovanke Radakovic na Mirijevu, dobio savet da su takvi kinezi.Koliko para toliko i muzike.Nema popravke. Jedino da stavis novi karburator od Aeroxa 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan koji slučajno baš ti imaš ajde, da ne pričamo svašta, ako je "kinez" nije čovek pa da je ćudljiv. Zameni automatski saug kako se preporučuje i gotova stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Samo prenosim moja iskustva a to je i svrha foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 12, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan A pak moje je iskustvo da ako se posveti dovoljno paznje sve se moze srediti. Primer - nov Sprint Exactly, presao par hiljada km (4-5k) koga nikako nisam mogao da ustelujem da lepo radi na ler gasu, stalno je varirao. Na kraju, kad je doterao do generalne, sa zamenom semeringa se sve resilo. Jbga, fabricki ili nisu bili dobri ili nisu bili postavljeni kako treba. nije u pitanju bila karakterna osobina vec radikalno resenje, koje po mom misljenju nije odgovaralo serviseru da se u garantnom roku aka i rastura pola motora zbog "sitnice" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...