Zero_Cool 0 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Makedonski pevač Toše Proeski poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na području Nove Gradiške, javljaju hrvatski mediji. Nesreća se dogodila na autoputu A3 Zagreb - Lipovac, na deonici između Lužana i Nove Gradiške, u smeru Zagreba, kada se terensko vozilo, u kome se nalazio Proeski sa još dvoje ljudi, sudarilo sa kamionom italijanskih tablica, javila je Hrvatska televizija. Vozilo se zatim zabilo u središnju zaštitnu ogradu autoputa i završilo u jarku. Proeski je poginuo na licu mesta, a vozač automobila Georgij Georgijevski i menadžerka Ljiljana Petrović teško su povređeni. Uzroci nesreće se još ne znaju, a policija vrši uviđaj zbog čega je saobraćaj na toj deonici puta otežan. Proeski je bio jedan od najpopularnijih pevača na prostorima bivše Jugoslavije. Rođen je u Prilepu u Makedoniji. Imao je 26 godina. R.I.P. Neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Octobar 16, 2007 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 16, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Steta velika, bio je ljudina . Neka mu je vecna slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 16, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan :'( Neka mu je laka crna zemlja,bio je ljudina za primer mnogima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam cuo i da je vozio neki motor.To se pohvalio u jednoj od emisija. Neka mu je laka zemlja. Ode mlad covek. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja,steta bio je ok :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Tose Proeski Cija si Ponovo si nocas mila lagala da nisi bila s njim ja to osetim Ponovo su usne tvoje drhtale ko da se boje da ti ne oprostim Zasto ti je to trebalo zar nisi mogla ti priznati Ref. 2x Jos su ti usne umorne i sve sto kazes znam da nije jos su ti suve cipele napolju znam da kisa lije Jos su ti vreli obrazi u oku sjaj ne prolazi jos ti na licu pise cija si samo moja nisi Uzalud mi krijes lice znam te oci izdajice sve si odglumila Isprljana poljupcima otrovana dodirima znam da si lagala Zasto ti je to trebalo zar nisi mogla ti priznati video ove pesme : http://www.youtube.com/watch?v=jD4lna70GFc nisam ga nesto voleo al znam da dosta nasim sugradjanki jeste te : R.I.P. vest: utros oko 6 sati i 30 minuta, dva kilometra od petlje u Novoj Gradiški, u Hrvatskoj, u sudaru VW Tuarega srebrne boje i kamiona, poginuo je poznati makedonski pevač Toše Proeski, prenose hrvatski mediji. U vozilu su osim pevača koji je spavao na prednjem sedištu, bili i njegova menadžerka Ljiljana Petrović (1958.) iz Skoplja i Đorđe Đorđevski (1975.) takođe iz Skoplja koji je i upravljao vozilom. Do nesreće je najverovatnije došlo zbog nedovoljnog razmaka između vozila tokom vožnje. Automobil u kojem je poginuo Toše Proeski išao je u pravcu Zagreba. VW Tuareg udario je u kamionsku prikolicu, nakon čega je završio na travi. Hrvatski mediji prenose da je 26-godišnji popularni pevač Toše preminuo na licu mesta. Portparol Policijske uprave brodsko-posavske, Kata Nuić, potvrdila je da je do saobraćajne nesreće došlo kada je automobil marke Tuareg, kojim je upravljao 32-godišnji makedonski državljanin Đorđevski, zbog nepridržavanja saobraćajnih propisa, udarilo u levi deo prikolice teretnog vozila italijanskih registracija ispred sebe. Zbog zanošenja, automobil je udario i u srednju zaštinu ogradu na autoputu. Toše je na mestu poginuo, dok su ostalo dvoje putnika prevezeni u bolnicu u Novu Gradišku, navodi policija. Dežurni lekar u Opštoj bolnici Nova Gradiška rekao je da je vozač Đorđe Đorđevski zadobio teške telesne povrede i da se trenutno nalazi na odeljenju hirurgije. Ljiljana Petrović je primljena u bolnicu u svesnom stanju, a prema prvim procenama lekara zadobila je lakše telesne povrede, prenose hrvatski mediji. Toše išao u Zagreb na snimanje Toše je inače putovao za Zagreb. Danas je u studiju poznatog hrvatskog kantautora Nikše Bratoša trebalo da snimi englesku verziju jednog od svojih hitova, prenosi Vecernji.hr. "Pre svega, ova tragedija je za mene totalni šok. Čuo sam se s njim pre nekoliko dana i danas je trebalo da dođe do mene. Nekad se čovek upita zašto takvi ljudi odlaze u trenutku kad još mogu toliko puno da daju. Bila je privilegija sarađivati sa njim. Bio je toliko divna, skromna i pozitivna osoba. Premalo je reći da je prerano otišao", izjavio je Nikša Bratoš za Večernji list. Jedan od najpopularnijih pevača na Balkanu Toše (Todor) Proeski rodio se u Kruševu 25. januara 1981. godine. Bo je jedan od najpopularnijih izvođača na celom Balkanu, čije su mnoge pesme nedeljama na vrhu top lista Makedonije, Srbije, Crne Gore, BiH i Hrvatske. Nagradu "Majka Tereza" za humanitarni rad dobio je 2003. godine, posle čega je i postao je ambasador dobre volje UNICEF-a 2004. godine. Snimio je pesmu "Ovaj svet" koja je postala himna UNICEFA-a. Službeno je propevao na jednom dečjem festivalu, a 1998. godine po prvi put nastupa i na makedonskom izboru za pesmu Evrovizije sa pesmom ("Ostani do kraja"). Takođe započinje uspešnu saradnju sa kompozitorom Grigorom Koprovim i stvara prvi veliki hit ("Rane na usnama"). Kako bi poboljšao svoje pevanje, Toše je uzimao časove u Njujorku kod maestra Vilijama Rajlija, koji je takođe podučavao i čuvenog operskog pevača Lučana Pavarotija. Po povratku iz Njujorka, Toše je održao humanitarne koncerte u celoj Makedoniji. Njegov do sada najuspešniji hit je pesma "Čija si" koja je mesecima bila najslušanija pesma u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji. Za makedonskog predstavnika za pesmu Evrovizije izabran je 2004. godine, gde je s pesmom "Life" zauzeo 14. mesto. Sutra dan žalosti u Makedoniji Zbog smrti Proeskog u Makedoniji će sutra biti dan žalosti, prenosi Beta. Makedonska vlada dobila je i zvaničnu potvrdu o pogibiji Proeskog, a premijer Nikola Guruevski zadužio je ministarstva inostranih i unutrašnjih poslova da preduzmu sve mere kako bi se uvrdili detalji tog događaja, saopštio je portparol vlade Ivica Bocevski. Makedonska vlada je ponudila da organizuje ceremoniju sahrane Proeskog, a premijer Gruevski uputio je porodici izuzetno popularnog pevača telegram saučešća. izvor: www.blic.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 16, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Voleo sam da ga slusam, bio je zaista odlican pevac. Jednom prilikom je gostovao na RTS-u posle celodnevnog putovanja, i onako umoran je otpevao "Zajdi, Zajdi" za desetku. Pokoj mu dusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se dogadja samo velikim talentima , kao Rici Valens, Chet Bejker ....odu mladi,pokoj mu dusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Octobar 16, 2007 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Divan momak. R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan evo snimka tuarega tj ono sto je ostalo od njega. Lik snimao mobilnim ... bas se dobro razbio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 16, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan Covek manje ... Laka mu zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 16, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Majstor... Bas mi je zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan laka mu crna zemlja....bas mi zao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne pratim tu vrstu muzike, ali sam se bas smorio kad sam cuo... Neka mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 16, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Opet ode neko tudjom greskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 16, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Po sopstvenoj izjavi Toše je bio roker u duši,a pop i balade su bile samo put do ugodnijeg života. Mir nebeski Toše! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Neznam zasto nisam video prvi odgovor. ??? Hteo sam da kazem nesto sto se malo znalo o Tosetu 1. Nakratko je bio clan naseg kluba "MOTO SKOPLJE" dok mu menadzerka nije zabranila iz bezbednosnih razloga,da vozi motor ?????? 2. Renovirao je kliniku decjih bolest u Skoplu. 3. Donirao je bezbroj puta za zaostalu deci i decu bez roditelja 4. Uradio je bar 5-6 velikih humanitarnih koncerata za razne operacije za bolesnu decu 5. U svom Krusevu je renovirao skole gde je ucio i izgradio crkvu ( da znate kako se bog zahvaljuje) Eeee.... nije da sam ja bogzna kolko voleo ili slusao Toseta al zbog ovih stvari i mnogo jos sto ne mogu da nabrojim u trenutku sam ja danas plakao kao dete (jebi ga MEKO MI SRCE) NEKA MU JE VECNA SLAVA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga.Neka mu je laka crna zemlja.Jedan od retkih javnih licnosti koji mi nije isao na onu stvar. Pocivaj u miru TOSE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ne pratim tu vrstu muzike, ali sam se bas smorio kad sam cuo... Neka mu je laka zemlja... +1 Po sopstvenoj izjavi Toše je bio roker u duši,a pop i balade su bile samo put do ugodnijeg života. Hm....moguce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Octobar 16, 2007 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bas steta, znao sam da je pritajeni bajker... Neka mu je vecna slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Zalosno :'( Nije bilo coveka sta ga nije poznavao i svi ce da ga pamtiomo po dobroj dusi. Bio je pravi covek. Zoki-Pan, dobro si to napisao Laka ti zemja , Tose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan laka mu crna zemlja! R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Octobar 16, 2007 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nece Balkan jos dugo da ima takvog umetnika!Neka mu je vecna slava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je večna slava,muzika na ovim prostorima je puno izgubila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...