Jerej 17 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan motor je u fabrickoj boji odjavljen i na nasim tablama. stavljene nova prednja i zadnja guma, novi lanac i lancanici i nov akumulator. uz njega ide i givi monokey kofer od 45 l zapremine. na motoru treba zameniti semeringe prednje viljuske koje dajem uz njega i potrebno je zameniti ulje. sve ostalo u super stanju. cena 800 evra hitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan 1991 god, to sam zaboravio.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jel` ovo bivsi motor od Johnny1100? Slika mi deluje poznato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao FZ, ova ponuda mi se cini ekstra, da imam kesa jos sutra bi se rukovali... Srecno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj motor je kod mene zadnjih pet sest godina.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to moja bivsa yamaha Lucky, ali je zato za te pare odlican motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i hitno, da hitnije ne moze biti.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 9, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam, u "ono" vreme jako cenjen model Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...