tindirbp 289 Napisano Mart 29, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan polovno mi treba ,stariji tip u pitanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam opruge , 4 kom u originalnoj pakovanju 15 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 29, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Imam opruge , 4 kom u originalnoj pakovanju 15 eur. znam,poslao si mi prosle godine te sto imas i nisu dobre,duze su i deblje nego sto treba,aj ti ih posaljem nazad i doplatim za druge???moze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ove su originalne od Honde neko mi naručio i nije preuzeo ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 30, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ok,to nije puno,a imas li ploce??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan bero da li imas ploce od 2 mm,i koje su deljine opruge?? pitam za debljinu zato sto imam te nove ali deblje su za 0,5mm nego sto treba, i tvrdo mi kvacilo ruka otpade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam ploce,a i sve komplet! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 2, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ploce,a i sve komplet! odlicno Pero,koja lova ploca i to su polovne tako??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 3, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pazario Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...