Saler 1571 Napisano Mart 27, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem jer kada postavim fotografiju na forum ona bude prevelika .Imam Kodak c633,pa samo da mi neko objasni kako da smanjim veličinu fotografije(ako može na aparatu).Pozdrav i unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 27, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.obviousidea.com/windows-software/light-image-resizer/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Mart 27, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras da smanjujes velicinu fotografije na aparatu. Slikaj u punoj rezoluciji da imas za sebe takvu sliku. Na internet kacis smanjenu sliku. To moze da se uradi u skoro svakom programu za pregled fotografije ili u programcicima bas za smanivanje fotki. I jednih i drugih imas gomilu na netu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 27, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala na trudu da mi pomognete oko problema ali imam kompijuter u koji ne može ništa da se instalira (ne pitajte zašto) pa zato mi ostaje jedino na fotoaparatu da promenim.Još jednom hvala.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 27, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš MS Office? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shadeless 17 Napisano Mart 27, 2012 ♠♥♦♣, 40 postova Lokacija: Beograd-Kragujevac Motocikl: U delovima Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala na trudu da mi pomognete oko problema ali imam kompijuter u koji ne može ništa da se instalira (ne pitajte zašto) pa zato mi ostaje jedino na fotoaparatu da promenim.Još jednom hvala.Pozdrav. Ako je to problem skini neku portabilnu aplikaciju koja se ne instalira, kao npr. http://portableapps.com/apps/graphics_pictures/xnview_portable - izmedju ostalog ima i opciju da grupi slika izmeni rezoluciju, rotaciju itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan 1.Desni klik na odabranu sliku 2.Levi klik na RESIZE PICTURES 3.Odabereš veličinu slike 4.Klik na OK 5.Dobiješ potrebnu kopiju slike smanjene rezolucije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 28, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala svima a posebno paji021 ,jer je problem rešen njegovom tehnikom.Bilo ko od vas ako prolazi kroz Šabac neka se javi(064/11-88-103) da ga častim pićem za trud i uspešno rešen problem.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...