MAGNUM 52 Napisano Mart 25, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan kao što stoji u naslovu,treba mi za projekat,hitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 25, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od suzukija RF,i od gsxr600,sa celjustima,samo moram videti kog su R Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Mart 25, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan ajd vidi pa javi što pre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Mart 26, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Ispremeštaću klješta,tako da mi treba samo disk prečnika 220 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Mart 27, 2012 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan rešeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...