sasa umag 11 Napisano Octobar 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ovako,bio sam prosli vikend pet dana u Srbiji i vidio sam se sa puno svojih prijatelja,i sa foruma,i sa onima koji nisu na forumu zao mi je to sto sam upoznao jos nekoliko ljudi koji su u stvari clanovi ovog foruma(to sam tek sada saznao) a kod upoznavanja su svi rekli svoja prava imena a da nisu ni spomenuli da su i oni clanovi BJB-a iako su znali da sam ja "sasa umag" Bilo bi mi drago da kod upoznavanja spomenete BJB jer je puno lakse napisati nekom poruku ili objasniti nesto ako imate u glavi sliku o kome se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan ovako,bio sam prosli vikend pet dana u Srbiji i vidio sam se sa puno svojih prijatelja,i sa foruma,i sa onima koji nisu na forumu zao mi je to sto sam upoznao jos nekoliko ljudi koji su u stvari clanovi ovog foruma(to sam tek sada saznao) a kod upoznavanja su svi rekli svoja prava imena a da nisu ni spomenuli da su i oni clanovi BJB-a iako su znali da sam ja "sasa umag" Bilo bi mi drago da kod upoznavanja spomenete BJB jer je puno lakse napisati nekom poruku ili objasniti nesto ako imate u glavi sliku o kome se radi Moraš ti doći opet...pa SVE ponovo ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan jel bas SVE??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 12, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan jel bas SVE??? ;D Sve, sve od pocetka do kraja! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 12, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ti si Sale sigurno upoznao Urosha Arandjela...e, pa to ti je Ernesto na forumu! Malo je kasnio u dolasku u NS..vozi Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ti si Sale sigurno upoznao Urosha Arandjela...e, pa to ti je Ernrsto na forumu! Malo je kasnio u dolasku u NS..vozi Hondu. finga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 12, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ti si Sale sigurno upoznao Urosha Arandjela...e, pa to ti je Ernrsto na forumu! Malo je kasnio u dolasku u NS..vozi Hondu. finga Ma pusti ga Sale, nije ni svestan svoje ne-srece! @Yoman: Dobri su ti oni Leovinci, skoro da pokrivaju lupanje korpe kvacila! :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan @Yoman: Dobri su ti oni Leovinci, skoro da pokrivaju lupanje korpe kvacila! :finger: malo kada progore nece se nista cuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Octobar 12, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan ovako,bio sam prosli vikend pet dana u Srbiji i vidio sam se sa puno svojih prijatelja,i sa foruma,i sa onima koji nisu na forumu zao mi je to sto sam upoznao jos nekoliko ljudi koji su u stvari clanovi ovog foruma(to sam tek sada saznao) a kod upoznavanja su svi rekli svoja prava imena a da nisu ni spomenuli da su i oni clanovi BJB-a iako su znali da sam ja "sasa umag" Bilo bi mi drago da kod upoznavanja spomenete BJB jer je puno lakse napisati nekom poruku ili objasniti nesto ako imate u glavi sliku o kome se radi Moraš ti doći opet...pa SVE ponovo ;) Slazem se sa komsijom, ponavljanje je majka ucenja :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ponovio sam ja ove godine vec nekoliko puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 12, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan @Yoman: Dobri su ti oni Leovinci, skoro da pokrivaju lupanje korpe kvacila! :finger: Eto,opet na Forumu netrpeljivos',zavis' i vredjanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 12, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu Masoni bezveze uveli tajni pozdrav prilikom rukovanja! :) Ima li ko predlog za BJB pozdrav? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 12, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan @Yoman: Dobri su ti oni Leovinci, skoro da pokrivaju lupanje korpe kvacila! :finger: Eto,opet na Forumu netrpeljivos',zavis' i vredjanje! Evo ponudicu ti sansu da se samo-nokautiras, da ja nebih morao to da radim! ;D A ti najbolje znas kako prolaze ovi sto se kace sa-mnom! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Octobar 12, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema me podseti na nesto pa da pitam.... A sta bi sa onim BJB nalepnicama ??? To bi definitivno pomoglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema me podseti na nesto pa da pitam.... A sta bi sa onim BJB nalepnicama ??? To bi definitivno pomoglo Ma imaju oni nalepnice...ali ne sjede na motorima dok piju za šankom,a tu se ostvari naveći broj poznanstava ;) Dao si ideju za novi znak prepoznavanja BJB PRIŠIVKE NA PRSLUKE,JAKNE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 13, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan <nisu ni spomenuli da su i oni clanovi BJB-a> Sale, kad sledeci put dodjesh na "x"- popravni, ja cu i u busu da nosim kacigu sa nalepnicom "BJB"-a, pa se nadam da se necemo promashiti! :D Sve je dobro kad se dobro svrshi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 13, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan @Yoman: Dobri su ti oni Leovinci, skoro da pokrivaju lupanje korpe kvacila! :finger: Eto,opet na Forumu netrpeljivos',zavis' i vredjanje! Evo ponudicu ti sansu da se samo-nokautiras, da ja nebih morao to da radim! ;D A ti najbolje znas kako prolaze ovi sto se kace sa-mnom! ;D Ah,da...i sujeta! E,sad sam se usr'o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...