markulja 386 Napisano Mart 21, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, prodajem Probiker pantalone, uzeo ih ali velicina ne odgovara pa idu dalje Inace, ja sam visok 185cm, imam 90 kg i na slici mozete videti kako mi stoje. Za nekog su sa malo manjim gabaritima Velicina je M, a dimenzije pantalona su sledece: -sirina u struku: 40cm. Mogu da se rastezu i to maksimalno do sirine 45,46cm. -spoljna duzina nogavica: 109cm -unutrasnja duzina nogavica: 82cm Ako jos nesto treba da izmerim samo javite. U odlicnom su stanju, kao nove. Imaju podesavanje sirine u struku i pri dnu nogavica, reflektujuce trakice na nogavicama, luftere, gumirani deo protiv klizanja na sedistu, dzepove za protektore na kukovima i kolenima (protektore nemaju). Nemaju zimsku postavu. Cena, kao sto pise i u naslovu, 25e. Preuzimanje moguce licno u Beogradu ili Sapcu, a takodje mogu poslati i preko kurira. Telefon: 064/2435943 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Mart 23, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Auh, trebao sam staviti vecu cenu, telefon mi se usijao od poziva Pantalone su otputovale sa novim vlasnikom, moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...