Cope 215 Napisano Mart 19, 2012 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem otvoren izduv za Kawasaki KLR 650 - Tengai. Ne mora da bude neki ljuti "brend name" Akrap i sl..., može i domaća radinost, samo da je u skladu sa osnovnim estetsko-tehničkim načelima... Da sevaju munje - pucaju gromovi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Imam lonac od SV650 prohromski fabricki moze da se otvori ili kako god. 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Mart 20, 2012 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam svasta za tebe.Pozovi me na 060/0147755 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Protocni,karbon F1 sa ZZR600 stariji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Za "oko" 50-60€ možeš da dobiješ nov prohromski po meri kod Andjela sa foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 20, 2012 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na ponudama Ako imate neke fotke izduva, pošaljite mi na pecafoto@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...