DUKI 215 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro nabavih ovu knjizicu,mnogo dobra stvar,sa crtezima svih delova i sklopova motora,dimenzijama i oznakama svakog srafa,lezaja,semeringa i svega zivog,sa fabrickim brojevima i oznakam svakog dela,sa skladisnim brojevima JNA.Stvarno je sila bila JNA. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i uputstva po kojem svako ko zna da drzi kljuc u rukama moze da odrzava kompletan motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan jos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan jos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan i jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 853 Napisano Januar 30, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan DUKI, dal znas da upakujes sve te slike u .pdf dokument, bio bi ti laksi za manipulaciju? Ako bi to zeleo, a ne znas, ja ti mogu pomoci, a sigurno i jos ljudi sa foruma. Fantasticna je stvar to sto hoces sa ljudima da podleis blago (knjigu) na koju si naisao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Ево имам ја неко упутство у ПДФ формату за Фалконца Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2225 Napisano Januar 30, 2013 (promenjeno) Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @Duki Ево ти програм и упутство са сликама како да направиш PDF. Ако негде запне, питај. Ево ти и видео. Promenio Januar 30, 2013 član Sr3ck0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 31, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da bi to bila prava stvar,ali morao bih sve da skeniram,ovo sam slikao aparatom,i to samo jedan mali deo,ima dosta stranica.Mozda ako nadjem vremena,jer nema nas mnogo i uglavnom smo u kontaktu tako da skoro svi imaju iskopirano uputstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 31, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika iz garaze moga druga Nese iz Paracina odakle Falkonci izlaze bolji nego sto su bili fabricki. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 599 Napisano Januar 31, 2013 drrmrr, 771 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Taj na cetvrtoj slici je bas uradjen po PS-u.... Imao sam 3-4 komada 90 tih... Nepoderiva sprava..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,na njemu je sve novo,novi tockovi,limarija,svi zubcanici u masini,nov menjac,cilndar,klip,glava,bregasta,uljna pumpa,menjac,ma bukvalno sve,mislim da su samo ram i blokovi motora ostali stari.Bila brda delova u Kraljevu do skoro,sada na zalost nema vise nista,kupio neki strendzer sve djuture. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 853 Napisano Februar 1, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,na njemu je sve novo,novi tockovi,limarija,svi zubcanici u masini,nov menjac,cilndar,klip,glava,bregasta,uljna pumpa,menjac,ma bukvalno sve,mislim da su samo ram i blokovi motora ostali stari.Bila brda delova u Kraljevu do skoro,sada na zalost nema vise nista,kupio neki strendzer sve djuture. Strendžeri sve pokupovaše. Pre par meseci saznam jednu ineteresantnu vest. Naša vojska je rashodovala sve živo, pa i oružje. Tako su rashodovali i puške stare Vojske Kraljevine Jugoslavije. Sve ih je kupio neki bugarnin za po 5 evra komad. Sada za snimanje filmova naši iznajmljuju iste te puške iz Bugarske ali po ceni 10 evra na dan po komadu! Nekad sebi moram da priznam - najgori smo! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 599 Napisano Februar 1, 2013 drrmrr, 771 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio od Cadje ( drzao je tad piceriju tamo ) par komada, par sam iz Nisa doterao i jedan od nekog lika sa Novog Beograda.. Bio prepravljen u cafe racer.... TOmazeli M lenker... Zao mi sto nisam i ja doneo kutije rezervnih delova kad sam mogao ... Ovako prodali su budzasto ( ) sve orginalne rezervne delove... Taj restauriran je prodat!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kaparisan je,tacnije bacena ruka za njega,verovatno ide za nemacku kao i nekoliko predhodnih koje je Nesa restaurirao i odvezao do tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan " i jedan od nekog lika sa Novog Beograda.. Bio prepravljen u cafe racer.... TOmazeli M lenker... Da nije ovaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam taj pre par godina po oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivislav 0 Napisano Februar 7, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kobilje Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je falkonac i ako ti se razbije krigla za pivo. Samo skines klip i problem resen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 599 Napisano Februar 11, 2013 drrmrr, 771 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Duki, jel ima prijatelj felne od falkonca. Prednja i zadnja da su ok stanju....Mislim da nisu izrdjale i sl!? Imam jedan motor bez felni ....a jurim orginalne sa dupleksom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao jos jedan u Jagodinu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...