SLRS 98 Napisano Mart 19, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li mogu da predjem sa Motul 2t 800 road racing na Motul 2t 710 sintetiku ili Motul 2t 510 polusintetiku?Neko kaze da treba koristiti uvek isto ulje,a neko da se moze promeniti. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam mozes da promenis ulje, ali tom prilikom i filter ulja. Ako bi to radio, radi kad ti dodje vreme za servis, po meni je tako najlakse .. . Nisam neki ekspert, ali nadam se da sam ti pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 19, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam mozes da promenis ulje, ali tom prilikom i filter ulja. Ako bi to radio, radi kad ti dodje vreme za servis, po meni je tako najlakse .. . Nisam neki ekspert, ali nadam se da sam ti pomogao U pitanju je 2-T ne 4-T. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Mart 19, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da,mene interesuje za 2T Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan U principu nije preporucljivo mesanje vise vrsta ulja pogotovu ako je jedno sinteticko a drugo polusinteticko. Mislim da neces pogresiti ako ispustis prethodno ulje i sipas novo, Ako zelis da ti motor duze traje sipaj sinteticko ulje jer ipak za malu razliku u ceni dobices dugotrajniji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 19, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Bel-Ray Si-7 full synthetic 2T engine oil Bel-Ray Sl-2 semi-synthetic 2T engine oil http://altes.co.rs/?page_id=397 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Mart 19, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi lepo uputstvo za tvoj motor iliti User manual i na kraju pise koje ulje preporucuje fabrika a tu lepo pise(za RS125 sa Rotax 122 agregatom) ISO-L-ETC++, A.P.I.TC++ ili visi standard i to je to Naravno da mozes da koristis drugo ulje, jedino sto ako brines potrosi prvo ono staro Filter nemas jer je to dvotaktni motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 19, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je jedino Skyrunner video o cemu se radi, benzinski dvotaktni motor korisi MESAVINU i nema ulje u motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 19, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan nego sta ima ako nema ulje u motoru? naravno da ima i ulje u samom agregatu... SLRS je trebao naglasiti da je u pitanju ulje za mesavinu... @SLRS mozes promenuti ulje samo prvo potrosi staro ili ga ispusti pa sipaj novo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 19, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem da ima u agregatu ima samo u menjacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Mart 19, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro de samo sad filozofirajte, ako je covek rekao koje ulje koristi i na koje planira da predje ne znam u cemu je problem? Naravno da ima posebno ulje u menjacu i to staje 600cm3 ali ako hoces da cepidlacis imas i u suspenziji ulje kao i u kocionom sistemu eto ko hoce da kaki ima ostatak teme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Mart 19, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Preporucen je Agip,ali nisam mogao da nadjem to ulje pa sam kupio Motul,hvala na odgovorima.. Uzmi lepo uputstvo za tvoj motor iliti User manual i na kraju pise koje ulje preporucuje fabrika a tu lepo pise(za RS125 sa Rotax 122 agregatom) ISO-L-ETC++, A.P.I.TC++ ili visi standard i to je to Naravno da mozes da koristis drugo ulje, jedino sto ako brines potrosi prvo ono staro Filter nemas jer je to dvotaktni motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 21, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem da ima u agregatu ima samo u menjacu to sam mislio... nisam se dobro izrazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 21, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ali ako hoces da cepidlacis imas i u suspenziji ulje kao i u kocionom sistemu suspenzija i kocioni sistem nisu u agregatu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ali ako hoces da cepidlacis imas i u suspenziji ulje kao i u kocionom sistemu suspenzija i kocioni sistem nisu u agregatu A cekaj jesi si ti to bezobrazan ili prirodno glup? Poceo si da pricas neke nebuloze i da cepidlacis. Zna se sta je decko pitao a ako hoces da teras mak na konac menjac je menjac a ono sto oslobadja snagu i pogoni vozilo je agregat Ja sa klincem da se raspravljam vise necu aj zdravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Februar 4, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 710 motul za mjesavinu,a aprilia rs postoji sa rotax 123 i 122 agregatom i u mjenjac i lamele se zajedno sipa transoil,preporuka takodje od motula. U 123 rotax ide 0.9l a u rotax 122 ide 0.6l,kakve crne nebuloze vi pricate od zamjeni filtera .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...