tdm 72 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik sam auta 5god. Verno me je sluzio. Auto ima sitne estetske nedostatke, ali motor odlican. Moze zamena za manji auto. http://www.mojauto.r...Mondeo_1999_god Naravno cena niza za bjb. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajm! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Novembar 29, 2012 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Novembar 29, 2012 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo sad, ja bi dao Punta za ovo, ali daleko smo. Samo mi cudno sta ce ti? Mondeo je ladja u odnosu na onu 'talijansku konzervu od auta! Ford nema neku preteranu kubikazu, jedino sto su delovi skuplji(pretpostavljam). Mislim komentarisem posto si napisao u oglasu da bi menjao za Punta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...