wulfy 196 Napisano Octobar 10, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite? http://www.youtube.com/watch?v=8EBWGbhsuws&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=Grq2NzI9nNI http://www.youtube.com/watch?v=rt4_PIBGGpA&mode=related&search= 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Octobar 10, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno neverovatan materijal. Bas ludo dejstvo ima, ako ga polako pritiskas ugibace se i moci ce da se menja a ako ga udaris jako sa velikim pritiskom ostace tvrd. Stvarno sto kaze lik na snimku moze da se stavlja u bilo sta! Extra. Dodatak: evo jos jedan filmic ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 11, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Strava...samo videcemo koliko ce brzo proizvodjaci zastitne opreme poceti da ga ugradjuju, i koliko ce biti skup....zamisli lepo da imas celu odecu od toga...sjaaaaaajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Octobar 11, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan svaka im cast. loodi naucnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 11, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Skijaska kapa sa tim materijalom kosta 60 dolara. Skijaski tim SAD je prvi koji je imao kombinezon punjen tim materijalom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 11, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ali koliko sam skapirao, mora da bude uz telo, da bi delovao (tesno), da bi preneo energiju udarca ravnomerno rasporedjeno na sto vecu povrsinu...znaci morace se nositi tesni kombinezoni...au al' cu da budem sexy u tome hahah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Januar 31, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Elem, radi se o materijalu koji je napravila firma koja se zove d3o iz V. Britanije. Da ne bi prepričavao, najbolje da pogledate ova dva kratka klipa sa Youtube-ta. http://www.youtube.com/watch?v=8EBWGbhsuws&feature=related Held ga koristi u nekim ženskim modelima i KTM u nekim street pantalonama i Scott u nekim kornjačama, osim toga izgleda niko više nama interesantan i dostupan. Nažalost, za sada protektori nisu dostupni posebno, već samo preko proizvođača opreme, ali postoje najave da će se pojaviti u slobodnoj prodaji u skorije vreme. Sajt: http://www.d3o.com/category/markets/motorcycle/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam nesto na tu temu jos prije par godina. I tada i sada mi je bilo zanimljivo, ali nisam uspio naci cijenu. Ima li netko nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi čitao cirka 10. oktobra 2007. Spojio sam staru temu, da ne bude zabune. U pitanju je veoma interesantan materijal, ali mu je prisutnost u (nama) dostupnoj opremi slaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Jesi čitao cirka 10. oktobra 2007. Spojio sam staru temu, da ne bude zabune. U pitanju je veoma interesantan materijal, ali mu je prisutnost u (nama) dostupnoj opremi slaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je fora jer ostaje cvrst ali opet ce morati u kacige za motore da ide i stiropor tj nesto mekano da ublazi udarac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Biće super kada budu bili pristupačniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Samo da udje u masovnu produkciju, sigurno je neki tip plastike ili sta vec... Ili kinezi da se dovate recepta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj, kineska verzija ima mnogo da dismr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Gustin (mislim da je cist skrob) ima isto svojstvo. Kada se razmuti u vodi (kao testo za palacinke) je tecan dok se ne primeni neka sila kada postaje tvrd, moze se napraviti grudva recimo, da bi se opet sam od sebe vratio u tecno stanje. Nisam mogao da verujem kada sam video demonstraciju na Festivalu nauke pre 2 godine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...