SharkY 161 Napisano Mart 14, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Usamljen sam... ...ako ima zainteresovanih koji su dokoni za ovaj vikend, a hteli bi malo da se pišite ovde pa da se izdogovaramo. U planu mi je da idem za NS (ništa komplikovano) u subotu ili nedelju, čisto radi potrošnje goriva (svrbe me pare ) i eto malo da ubijem koji kilometar van grada Ništa posebno nije u planu za sve se možemo dogovarati usput (sama tura i nije neka nauka... ). Kaže prognoza da će vreme biti extra za vožnju (suv put i lepa temperatura tokom celog dana...). I tako... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Mart 14, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pošto i BJB MAXI ekipa planira da krene na tu stranu, pogledaj ovu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Mart 14, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan evo dogovorismo se sharky i ja da bi isli tako da smo na spisku trenutno samo on i ja: 1. Sharky 2. Dacha. sto se mene tice nemam problem sa kim cemo voziti, mozemo i da se spojimo sa maxiskuterasima sto se mene tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Mart 14, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ni ja ništa protiv, HVALA na pozivu sasha. Krenete iz grada pokupite eventualno mene i Dachu usput i cepamo dalje. Pošto smo on i ja iz Zemuna da ne idemo do grada pa da se vraćamo, jel da...dogovaramo se još naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 14, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan hm...kad bi krenuli? kuda bi isli? kada bi krenuli nazad? ako uspem da se uklopim u sve to,i ja sam zainteresovan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Mart 14, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan hm...kad bi krenuli? kuda bi isli? kada bi krenuli nazad? ako uspem da se uklopim u sve to,i ja sam zainteresovan.. Poz Marphi , još uvek se dogovaramo ali bi krenuli oko 10h-11h ujutru (Dača se složio ) a vratili bi se, šta znam do mraka da uđemo u BG sada da ne lupam koliko je to sati jer ne znam Svi predlozi su dobrodošli tako da zapljuni se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shadeless 17 Napisano Mart 14, 2012 ♠♥♦♣, 40 postova Lokacija: Beograd-Kragujevac Motocikl: U delovima Prijavi odgovor kao problematičan šta znam do mraka da uđemo u BG sada da ne lupam koliko je to sati jer ne znam Sunce zalazi u 17:44, uvek mozete da proverite ovde: http://synop.meteos....nfo/beograd.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 14, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja hocu do Mladenovca ili Ibarskom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Mart 14, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan šta znam do mraka da uđemo u BG sada da ne lupam koliko je to sati jer ne znam Sunce zalazi u 17:44, uvek mozete da proverite ovde: http://synop.meteos....nfo/beograd.php Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Mart 14, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ja hocu do Mladenovca ili Ibarskom... Ibarska ima lepe krivine, tu nema šta A ti idi za Mladenovac ne znam šta drugo da ti kažem, mi ovaj put idemo za NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocho warrior 16 Napisano Mart 14, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan imate okupljanje na zmajevcu na fruskoj gori tako da to trebate posetiti. nosi svako sta ce jesti i piti (za rostilj) trebali bi jedino malo ranije krenuti, tako da budete do 11 na fruskoj gori pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 14, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja hocu do Mladenovca ili Ibarskom... Ako mi Mata dobije gume za mene do subote, ja cu ici do njega i do Brrke u Mladenovac u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 14, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan ako ima zainteresovanih koji su dokoni za ovaj vikend, a hteli bi malo da se pišite ovde pa da se izdogovaramo. Ja hocu do Mladenovca ili Ibarskom... Ibarska ima lepe krivine, tu nema šta A ti idi za Mladenovac ne znam šta drugo da ti kažem, mi ovaj put idemo za NS. Pa prijatelju, ja sam zainteresovan da se vozim ovaj vikend i pisem ovde da se izdogovaram. To sto necu sa vama to je druga stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja izgleda necu nigde, radim i subotu i nedelju popodne . Ko je u ponedeljak ili utorak slobodan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Mart 14, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan ako ima zainteresovanih koji su dokoni za ovaj vikend, a hteli bi malo da se pišite ovde pa da se izdogovaramo. Ja hocu do Mladenovca ili Ibarskom... Ibarska ima lepe krivine, tu nema šta A ti idi za Mladenovac ne znam šta drugo da ti kažem, mi ovaj put idemo za NS. Pa prijatelju, ja sam zainteresovan da se vozim ovaj vikend i pisem ovde da se izdogovaram. To sto necu sa vama to je druga stvar. Ok, pokrenuo sam temu sa namerom da se nadjem i dogovorim sa ljudima koji hoce i mogu za NS. Nemoj pogresno da me razumes, apsolutno nemam nista protiv da se dogovaras ovde sa nekim ko hoce u Mladenovac (ili negde drugde) za vikend (ne samo ti, bilo ko...). Samo sam se iznenadio tvojim postom, nista drugo. Opusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Mart 14, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan imate okupljanje na zmajevcu na fruskoj gori tako da to trebate posetiti. nosi svako sta ce jesti i piti (za rostilj) trebali bi jedino malo ranije krenuti, tako da budete do 11 na fruskoj gori pozzzz Hvala za info, imacemo u planu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Prokleta radna subota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 14, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan hu majku jo subotinu. pozdrav za začetnika teme , i podržavam ideju za subotu. još samo kad bih znao da neću raditi. a voleo bih i da se pridružimo MAXI ekipi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 14, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako ne iskrsne nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone_85 1 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Prikljucio bi se i ja u Indjiji ako nije problem, ako nekim slucajem ne odem u petak na Zlatibor kao sto sam planirao. Nadam se da nece smetati jedan vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Mart 15, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan hu majku jo subotinu. pozdrav za začetnika teme , i podržavam ideju za subotu. još samo kad bih znao da neću raditi. a voleo bih i da se pridružimo MAXI ekipi. Ajde bre batali posao idemo da se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Mart 15, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan MARFI - ako ti ništa ne iskrsne idemo da se ŠONE - ako ne odeš na Zlatibor naravno da nije problem da se priključiš E sad ovako, želim da olakšam dušu i treba mi vaša pomoć u vidu iskustva... Mislim da se ne bih uklopio sa mojom maKinom u maxiskuter turu, jer više troši...nekako mi se umuvalo u glavu da bih ili ubrzavao ekipu ili je usporavao shodno potrošnji goriva. Nemam nameru da nekome/nekima nabijam tenziju jer češće treba da tankam tank Možda lupam jer nemam iskustva u grupnim vožnjama, ali verujem da sam prilično realnu nedoumicu izneo Recite mi koliko je realan problem kada neka/neke maKine u grupi odstupaju... Znam da je kratka tura ali kao što rekoh ne želim nekome drugom pa i sebi da nabijam tenziju i kvarim otvaranje sezone 2012 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 15, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi koliko cesto bi morao da tankujes od Beograda do Novog Sada ??? Mozda kantu da poneses za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Mart 15, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi koliko cesto bi morao da tankujes od Beograda do Novog Sada ??? Mozda kantu da poneses za svaki slucaj. Pogledao sam još jednom temu za nedelju, mislim da ne bih morao da punim na drumu ni jednom do NSa tj Sremskih Karlovaca (stalno pišem NS... ) zato i nisam siguran da li da se priključim maxijevcima jer nisam do sada sa ovom mašinom išao van grada, pa ni ne znam tačnu potrošnju na otvorenom sigurno da je manje nego u gradu, naravno sa umerenom vožnjom. U gradu pređem oko 140-150km sa punim tankom... Zbog svega toga sam i mislio da krenem sa još samo par ljudi, odvojeno od grupe, da ne razbijam organizaciju... a ide mi se i sa maxijevcima, da upoznam kolege, da se družim itd...E sada da sam uzeo sve ovo da pišem u prvom postu... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Mart 15, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan @sharky86 Nemoj da te brinu potrošnja ni brzina. Tempo diktira najsporiji a pošto se nigde ne žurimo nećemo ići auto putem. Rezervoar možeš dopuniti na svakih 20km, a nama neće biti teško da te pričekamo. Obzirom da se MAXI ekipa okuplja na Autokomandi u 9h, možeš da nam se pridružiš kod Zmaja ili Nove Galenike. T.063/342645 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...