sasha 2055 Napisano Mart 13, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drage MAXI kolege, Prema trenutnoj prognozi, za sledeći vikend nas očekuje sunčano vreme sa temperaturom preko 200C. Bilo bi lepo da iskoristimo ovu priliku i "zvanično" otvorimo novu sezonu! Pošto je dan još uvek kratak, predlažem da skoknemo do Sremskih Karlovaca (~70Km od BG-a) i obiđemo ono što se nalazi u okolini npr. Stražilovo. Sremski Karlovci su poznati po jedinstvenoj atmosferi i klasičnoj arhitekturi... Dok je na Stražilovu sahranjen Branko Radičević... Naravno, za umorne putnike postoji i mesto na kome mogu da se osveže (Brankov čardak)... Detalje možemo razraditi do nedelje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Mart 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju treba da slikam mladence na Petrovaradinskoj tvrđavi pa bi mi godilo da formiramo neku okvirnu satnicu da uklopim i posao i druženje. Mogao bih vas sačekati na Banstolu pa da se zajedno provozamo dalje... Ako se ne uklopim nikako - trknuću samo da vas pozdravim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 13, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za! naravno, ekipa da se okupi na autokomandi ili biramo neko drugo mesto, tipa ushce? kad otprilike bi trebali da smo u karlovcima? ps: Sasa, reci Vesni da nema pentranja po nekim vrletima.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Mart 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pratim.. I mene interesuje okvirno vreme jer imam obaveze popodne.. Sto ranije to bolje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Mart 13, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ako se okupimo na Autokomandi npr. u 9h, pa krenemo starim putem za NS, u Karlovcima bi mogli da budemo do 11h. Šetnja po centru, razgledanje Saborne crkve, Gimnazije i osveženje do 12h pa kratka vožnja do Stražilova. Pošto je u pitanju poznato izletište, ne verujem da ćemo biti sami, pa možemo da se uklopimo u masu... Sasa, reci Vesni da nema pentranja po nekim vrletima.... Tebe ćemo da ostavimo na straži (Stražilovu), a mi odosmo do Branka na čas poezije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Mart 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek....kaze posto ce dan biti kratak da skoknemo.....meni 250+km i mnogima blizu mene nije bas da skoknemo....mislim da bi bolja varijanta bila da tih 70km krenu negde prema kragujevcu mislim da odaziv bio veci.....pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Mart 13, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo maxasi dolaze u obzir? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Mart 13, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bugi, Znam da nije lako sve uklopiti, ali pošto smo prošlu sezonu završili u Boraču, moramo malo da se pružimo i na sever. U svakom slučaju, biće još prilika, a budi siguran da nam je Šumadija mnogo zanimljivija za vožnju od ravne Vojvodine. Jel samo maxasi dolaze u obzir? Naprotiv! Što nas je više, biće nam lepše... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 13, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju treba da slikam mladence na Petrovaradinskoj tvrđavi pa bi mi godilo da formiramo neku okvirnu satnicu da uklopim i posao i druženje. Mogao bih vas sačekati na Banstolu pa da se zajedno provozamo dalje... Ako se ne uklopim nikako - trknuću samo da vas pozdravim. mi smo sa mladine strane..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 13, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Jedva dočekah da neko prozbori neku pametnu ... Sale, računaj me za brigadu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Kinesce ce da se prikljuci ako mi posao dozvoli i ako smem da stupim i zvanicno u bratiju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan ... možemo da se uklopimo u masu... A jel to onda znači da smo mediokriteti ? Juhuuu vožnjaaa... Culle nema dozvolu, Culle nema dozvoluuu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 14, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ... možemo da se uklopimo u masu... A jel to onda znači da smo mediokriteti ? Juhuuu vožnjaaa... Culle nema dozvolu, Culle nema dozvoluuu kako nema dozvolu??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Mart 14, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan ... možemo da se uklopimo u masu... A jel to onda znači da smo mediokriteti ? U stvari, ja sam mislio da ponesemo po ćebence i prilegnemo, ili loptu za fudbal, možda neki mali roštilj... Da radimo isto što i ostali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Juce je bilo na vestima da je na Nbg-u doslo do ispustanja halucinacionog gasa iz glavnog sistema gradske toplane tako da se ne obazirite na izjave clana ''Djuxy'' ,po Nadi Macuri trebalo bi da mu bude bolje u poslepodnevnim casovima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 14, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan ... ... :Bokilic: :Bokilic: ..................... Pop.................Sasha............Djuxy....Šipi.....Culle...Alex...Zeka...Fanky.............Alexanto :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ja se bas naostrio na prvu voznju sa vama, avaj ja dolazim s`posla u vreme kad se vi nalazite. Ako uspem da se iskombinujem rado cu vam se pridruziti,naravno ako me primate. Veliki pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 14, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da te primamo ... ako doneseš 9 kila vrata za roštilj i gajbu piva Organizacija i gas, evo ja sam danas kupio zadnju gumu sa parama koje nemam da bi bio spreman za vikend p.s Traži se sponzor za gorivo i pivce na brdu :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Mart 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da te primamo ... ako doneseš 9 kila vrata za roštilj i gajbu piva Organizacija i gas, evo ja sam danas kupio zadnju gumu sa parama koje nemam da bi bio spreman za vikend p.s Traži se sponzor za gorivo i pivce na brdu :lol: POP-e aj kupi i meni motor sa parama koje nemam.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pivo nije problem,problem je spavanje.Mogao bih da krenem ali nisam siguran da necu zaspati usput.. Bas bi bilo glupo da prvu voznju sa vama prespavam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Mart 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ... ... :Bokilic: :Bokilic: ..................... Pop.................Sasha............Djuxy....Šipi.....Culle...Alex...Zeka...Fanky.............Alexanto Jbg uvak ja mrgud... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Mart 14, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Eh bre Sale kasniš Elem, Karlovci su prelepi biće lepo vreme i što je još važnjije dovoljno toplo za prijatnu vožnju.....Ako planirate do spomenika gore na Stražilovu, preporučujem da se ponesu neke udobne patike za šetnju kako bi se mogli preobuti tamo (ja sam se napatio u moto čizmama strašno). Mada nismo se videli od snega još, moguće da naletimo i mi što da ne....pozdrav za oklopnu ekipu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... :Bokilic: :Bokilic: ..................... Pop.................Sasha............Djuxy....Šipi.....Culle...Alex...Zeka...Fanky.............Alexanto :lol: Tako te volim POPe! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 14, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Jbg uvak ja mrgud... Predsedniče neko mora bit' pametan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan I Trigger i ja smo danas pricali o ovoj temi ali smo malo ispucali bonus kod zena tako da za vikend moramo malo i na njih da obratimo paznju ali smo blizu pronalazenja rupa u bracnom zakonu Planovi su da pre podne provedemo sa zenama i klincima a kada dodje vreme za spavanje (klinaca) pokusamo da se izvucwmo i dodjemo do vas ako nista bar da se zapljunemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...