Saler 1571 Napisano Maj 8, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Dane sve je moguce kod Civijasa.Samo da se mi vidimo i provedemo a za klopu cemo lako.Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 455 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Pedja nemoj vise da hvalis Saleta, moze da se uobrazi pa da uz pasulj bude i gulas a nedaj boze krofne. xe xe Veliki pozdrav za tebe Dane,a nek budu i krofne vazno je da se lepo druzimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 8, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan U sklopu našeg kampa se nalazi restoran koji će normalno raditi svo vreme skupa,pa ako na meniju imaju krofne,ispuniću vam želju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan U sklopu našeg kampa se nalazi restoran koji će normalno raditi svo vreme skupa,pa ako na meniju imaju krofne,ispuniću vam želju. I cik sad nek' neko kaze da smo mi, Sapcani, losi ljudi i da nismo dobri domacini! Bravo Saler! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Maj 9, 2012 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Eclipse jel ono hvalteme usta. Salim se, dobri ste, stvarno ste dobri ali najvise Vas volim sto ste veseli zajebanti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 10, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Tek Dane da vidiš koliko bi mi bili veseli da smemo.Bojimo se da neko neće razumeti pa će se naljutiti!Sa tobom vidim da nema tih problema i možeš da očekuješ veselje u Šapcu,a nadam se i krofne . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da se za krofne niste dobro razumeli :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 10, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Razumeli se ili ne njih u kampu,nadam se,čekaju krofne,dođi i ti,možda ih i ti probaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 11, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Šatordžije,u nedelju ujutro‚ne žurite kući, čeka vas kafa i doručak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Maj 11, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Moj dolazak siguran. Samo visa sila moze da me spreci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ce biti ludo i nezaboravno kod vas,ako sve bude kako treba i dogovorim se sa ekipicom dolazimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanbadzic 1 Napisano Maj 13, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha fzr600r Prijavi odgovor kao problematičan pozzz za najlepsi grad(moj),bajkere i naravno najaci moto skup!!!!!!!!!!!pa jesmo li mi civija ili ne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 13, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dejane na ovako lepim rečima.Potrudićemo se da i ove godine opravdamo vaša očekivanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpraytoNNN 26 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Brcko Distrikt Motocikl: Ducati Streetfighter S Evo-Tech Performance Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sa ortakom obavezno! obicaj ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 14, 2012 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Šatordžije,u nedelju ujutro‚ne žurite kući, čeka vas kafa i doručak! A krofne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 14, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Doručak je kafica i lisnato testo.Za krofne se moraš sam snaći.Neće ih biti na meniju restorana,proverio sam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 15, 2012 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema veze, dosao bih ionako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne plašim se ja za tebe,snaćićeš se ti.Nahfataćeš već neku Šapčanku,koja dođe sama na skup, da ti umesi krofne! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ne plašim se ja za tebe,snaćićeš se ti.Nahfataćeš već neku Šapčanku,koja dođe sama na skup, da ti umesi krofne! Ali da je vodi za BG sa svim tim sto ona umesi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa da takav je dogovor,ona mesi u Šapcu a on u Beogradu! Pa krofne naravno,a šta ste vi mislili? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Maj 16, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da vi pustate mjuzu ceo dan preko razglasa do pocetka svirke. Ne mislim da bude glasno kao kada je svirka ali onako u pozadini lagano, kao da slusas radio . Jer na nekim skupovima tajac do pred svirku. Inace nadam se da neki od bendova sviraju nesto od AC/DC posto nema band x . I nikako da bude neki guns n roses cover band kod nas, makar ja ne znam. Video sam jednom da je bio neki u Umagu i to dobar kod nas nisam jos cuo. Jos 8 dana Inace ovo mi je reunion sa drustvom iz Srema, Kuzminci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Muzika ide ceo dan sa razglasa normalno,uglavnom strani rok.Imamo tokom dana i mlade(baš mlade)Šabačke bendove koji sviraju(većina po prvi put javno), to je kod nas već dugogodišnja tradicija.Uvek se u svemu trudimo da klincima damo priliku da ih ljudi čuju i vide. Na njihovim repertoarima uvek bude nešto od AC-DC i Gunsa,tako da ćemo ti ispuniti želju. Ne plašite se,ti klinci sasvim solidno sviraju i trude se iz petnih žila. Pa oni su predgrupa YU Grupi i Ribljoj Čorbi znaš šta za njih znači kada nekom to pojasne. Pozdrav i vidimo se. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Maj 16, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Sale ili kako ti je pravo ime nikako da saznam pa da se upoznamo. Inace moj dolazak u petak je ludilo. Prvo ustajem u 7 idem na fax (u Novom Sadu) do 1 poslepodne, onda hvatam bus ili sta vec do kuce 75 km dalje od Sapca pa onda sedam na motor, idem po devojku, i onda pravac do vas. Ne sumnjam u super provod, bas smo se naostrili za Sabac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pravo ime mi je Aleksandar Madžarević ali me svi zovu Saler još od detinjstva.Drago mi je što ste rešili da dođete i nadam se lepom provodu. A što se Kuzminaca tiče možda ih i znam tamo sam 6 godina raznosio sladoled.Pozdrav i sretno na faksu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Maj 17, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Doci ce i oni verovatno ali kolima pa sam ih obavestio za onaj parking pored kampa da sto blize stanu, treba da mi ponesu nekih stvari, ne mogu dovuci sve na gepezejcu . Inace i taj drugar iz srednje, kuzminac, se zove Sasa, moj cimer se zove Sasa, a najbolji drug sa fakulteta Alaksandar . Reko sta je ovo bre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...