Pablo87 85 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Tomos Automatik A35S 1991 godiste, alu felne, veliki cilindar. u Martu 2011: -zamenjene lamele u Oktobru 2011 uradjena generalka: -nova radilica -nov klip fi = 39 -novi lezajevi -nova rezona -nova prednja guma ( nije na slikama ) ...od ulaganja bi trebalo zameniti lanac i lancanike ali nije hitno... Posle generalne je vozen samo nekih 10-15 km. Nije registrovan. Cena nek bude 250 €. *Moze zamena za ispravan agregat za ZZR600 uz moju doplatu ali prednost ima kes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvi komentari tipa skupo, staro, lose? Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2 Beta-2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Motor super, cena odlicna, vreme i tip pogresni (nazalost). Malo sale, ali motor izgleda odlicno a i cena je korektna. Drzi cenu i cekaj pravog kupca, ne preostaje ti nista drugo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako me drugar neispali moze se racunati da je prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako me drugar neispali moze se racunati da je prodato. Eto... nije mi bilo hitno da prodam pa sam cekao i cekao i taj "drugar" nikako da skupi pare... Oglas je ponovo aktuelan. Motor ima saobracajnu tako da prepis nije problem. Kontakt: 063 / 533-834 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nove slike: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan 200 evra. Jeftinije stvarno ne moze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Jun 3, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ovo je dzab dzaba,,automatik je odlican kolko vidim,naravno neznam sad pravo stanje ali za te pare,,netreba ni zagledati mnogo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je dzab dzaba,,automatik je odlican kolko vidim,naravno neznam sad pravo stanje ali za te pare,,netreba ni zagledati mnogo... Stanje nije bas savrseno, na nekim delovima je boja ispucala ili je ostecena ali se sa metar udaljenosti to nemoze videti. Nova radilica, klip i lezajevi radilice nisu originalni nego su mala privreda. Mene od 95 kg sasvim pristojno vuce i dobro ubrzava a trosi kao upaljac. :-) Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan I ode za Selencu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...