taric 6 Napisano Mart 10, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, motor u drugoj brzini prima normalno gas do nekih 4-5 hiljada. Preko pocinje da trza. I nema motornog kocenja u drugoj brzini. Rasturio sam menjac i sve je savrseno. Ni jedan zupcanik ni lezaj nije ostecen. Cak ni na biracu nema vidljivih ostecenja. Ako neko ima ideju sta moze da bude neka pomaze. Hvala u napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel iskace iz brzine na naglo dodavanje gasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
taric 6 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan otprilike na malo ostriji gas pocinje da cima. pretpostavljam da ga vraca u ler... kao da ga ne zadrzava u brzini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam negde da je neko sa slicnim simptomima menjao ceo menjac ne mogu da se setim tacno ko i na kom motoru,ispadao iz druge brzine. To im je valjda boljka,kazu da kad pocne da ispada znaci da je pri kraju. Ne mora da znaci da je slucaj i na tvom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
taric 6 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam kvar.... Zupcanici su ok, ali bocni zupcanici koji "zabravljuju" su malo osteceni! Jedva se vidi golim okom ali dovoljno da ispada iz brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
taric 6 Napisano Mart 17, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen! Nasao sam drugi snop za 100 jura. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...