RedBeard 13 Napisano Mart 10, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650 classic | Yamaha Royal Star tour deluxe Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Dragstar 650 classic, 2007. god. prvi vlasnik. Svi servisi radjeni u ovlascenom servisu (servisna knjizica), 35700km, nove gume presle oko 3000km i nova lamela (zamenjene prosle godine), code kljuc, bisage rucni rad (by Nikola Arhangel), torbica za alat rucni rad (by Nikola Arhangel), sissy bar sa gepekom, Crash bar sa fuzasterima, vizir, up-windshield, garaziran. Ima jednu malu ogrebotinu na zadnjem braniku. registrovan do juna 2012, bez ikakvog ulaganja. cena: 5500e Zamene me ne interesuju posto imam jos dva motora!!! 065 341 11 60 Fica 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 10, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep i ocuvan primerak! Ko kupi sigurno je dobio odlican bike!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 11, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep i ocuvan primerak! Ko kupi sigurno je dobio odlican bike!!! potvrdjujem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3226 Napisano Mart 17, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam drugara koji bi da kupi neki ovako lep primerak. Interesuje ga kada je uradjen poslednji servis i ima li nekih ulaganja u motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBeard 13 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650 classic | Yamaha Royal Star tour deluxe Prijavi odgovor kao problematičan izvni sto ranije nisam odgovorio, servis je uradjen u avgustu. sto se tice ulaganja ne treba dinar da se ulozi samo da se pali i vozi. nova cena: 5400 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...