DicRa 23 0 Napisano Mart 9, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: Yamaha XT600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Ja sam Aleksandar iz Petrovaradina, i vec duze vreme pratim ovaj forum, medjutim nisam se aktivirao sve dok nisam pazario dvotockasa Dakle, kao sto naslov kaze, docepah se jedne Yamahice, XT 2KF, '91 god... Nista posebno, sve standardno, osim sto ima Marwing izduv, i dobio sam neki preogromni kofer sa njom( ustvari mozda i nije toliko preogroman, ali se meni tako cini ) Koja je izgledala ovako: Zatim su tu krenule sitne popravke, zamene ulja, kocionih plocica itd... Poskidao sam stare nalepnice, pazario gume( doduse polovne, ali u ovoj krizi ce da posluze dok ne bude bilo ''vremena'' za nove) Da bih nakon malo pranja, sredjivanja, doterivanja dosao do ovoga: Dalji planovi: poliranje plastika, izrada nekih nalepnica(koja je u toku) i kad bas budem jako dokon, zamena kompletne elektro instalacije(posto su zice u prilicno losem stanju, i jako neuredan je bio prethodni elektricar ) E sad, pretrazivao sam forum, ali nisam uspeo da nadjem, pisalo se o tome, ali nisam nasao da li je iko pronasao na kraju manual za 2kf ili se i dalje sluzimo sa aac manualom? Toliko od mene za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Poz drug i dobrodošao. Svrati kod braće po vozilu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19900-yamaha-xt600-all-in-one/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 9, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan lepo magare! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 9, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Jurim BAŠ takvu, u toj kombinaciji boja Dobro nam došao i overi temu što je Ugac okačio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 10, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 10, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan zdravo i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DicRa 23 0 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: Yamaha XT600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan U maloj nedoumici sam, posto xt ima samo copavu nogaru, a u manualu pise da motor treba da stoji uspravno kad se kontrolise nivo ulja, kako je pravilno i kako vi radite?? Jer, nelogicno mi je da neko sedi na motoru a drugi da proverava ulje ili da se izvode neke kerefeke, logicnije bi bilo da dok stoji na nogari da se kontrolise ulje...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6540 Napisano Mart 13, 2012 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se pridružio.... Poturiš hoklicu ispod štitnika motora. Pomogneš se ciglom, fosnom, drugarom, da motor stoji ravno. Prisloniš ga uz zid. Svejedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DicRa 23 0 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: Yamaha XT600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ipak onaj ne logicniji slucaj je ispravan... hvala na informaciji Nece biti potrebe za fosnom, hoklicom drugarom i tim stvarima posto je u toku izrada stendera, a kad zavrsim slike ce biti okacene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Mart 13, 2012 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u našu zajednicu! Imaš link ka ovim XT ludacima što postavi Ugac, gde možeš da pronađeš razne grunfarije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 17, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan Novosadjanin,odlično.Baš volim vaš grad,vežu me lepe uspomene.Pozdrav i dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Mart 17, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao u sad vec pozamasnu sektu Vidimo se nadam se na enduro vikendima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...