RSVMillenian 228 Napisano Octobar 8, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim, kupih ovu Hondu 1981 godiste za citavih 100 dolara, pa se nadam da cu da je pretvaram u nekog Cafe Racera. Motor pali, radi i ide. Treba mu novi akumulator i to je to. Prva fotka je bike a druga je ideja u sta cu da ga pretvaram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 8, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E bas si me obradovao. Sad imas i ti motor da se provozas sa mnom i Stevom. Vidim juce umirali ljudi na maratonu od vrucine kod tebe. Sta kazu za vreme oko 20og oktobra? Aprilia bi trebalo da mi bude dovoljna da se rashladim, a? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 8, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan cestitke! da se sit navozas, bezbroj bezbednih kilometara... ,a sto se prerade tice .. ne bi' ja tu nista dir'o osim sedista, farbanja motora u crnu i poliranja svih chromiranih delova! old school schmek poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 9, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan E bas si me obradovao. Sad imas i ti motor da se provozas sa mnom i Stevom. Vidim juce umirali ljudi na maratonu od vrucine kod tebe. Sta kazu za vreme oko 20og oktobra? Aprilia bi trebalo da mi bude dovoljna da se rashladim, a? ;D Aprilia je spremna, bice motora samo ako vreme posluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 9, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Snimih u oglasima neku hondu 750 aka.forku '78, pa ako bude sreće i para da je ispazarim i pripremim za trke veterana, voleo bih da na kraju ispadne (makar malo) ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 9, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto je lepa ova HONDA caffe racer , kolko li je para ulozeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9698 Napisano Octobar 10, 2007 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj mu zadnju gumu dali misli taj da skrece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 11, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan chestitke RSV evo jednog linka koi ti mozzda pomogne u customizing-u honde http://www.customfighters.com/ http://www.cb750cafe.com/bikes.php?cat=1&id=34 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...