Sale-Salermo 0 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako iko zna sta moze da bude. Pre onih ludackih mrazeva sam uzeo Arna od 125 kubika, krajem januara, tako nesto. Akumulator je bio skroz gotov pa sam ga tih dana palio preko jacheg akumulatora ali ne da ga vozim , nego cisto ono malo do proleca da ga cimam da nesto ne zalepi,bar su mi tako rekli.Elem, normalno je palio... Juche kupio Exidov AKumulator u lavu u Zarkovu,formirao BAteriju,nakachio,...nista ..Ma nista ...pokazuje samo da ima struje ,pali se alarm i migavci. motor ni da bekne.. Sad me zanima sta bi moglo da bude ? Da nisam mozda nesto Shebao kad sam ga onomad sto se kaze , palio na Akumulator od Kola. Da mu nisam poremetio neko strujno kolo ? znate i samo da su bili oni mrazevi , sts bi moglo da se dogodi mom chajnizu.. Jos jedanput, dam kontakt , drzim kocnicu, ponasha se kao da mu je motor izvadjen... Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Mart 6, 2012 Svakom po zasluzi, 12404 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li digao ćopavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze nista da bude od akumulatora za kola odma da ti kazem. Sa copavom ja mislim da oce da vergla al ne i da upali. Bar tako moj Kawasaki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj skuter kad je spustena copava nece ni da zavergla. Ki mrtav da je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-Salermo 0 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hm...Sta je copava ? hebiga , nov sam ,sta sad ,smejte se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan copava, bocna nogica itd. . . obicno stoji sa leve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-Salermo 0 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan haha...ma nije , pomislio sam na to...plus mi je neki lik jutros isto to sugerisao... Bio malopre mali DEjan od preko puta , sredio kvar,skinuo plastiku,petljao nesto spominjao je Svecicu...eto...hvala ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan bitno je da je problem resen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...