zivanovic_yu 0 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Majdanpek Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Dali neko zna gde se kod nas ili preko mogu naci originalne nalepnice za yamahu r6? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Plattner,Beograd,Novi Sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Mart 31, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da, porucuju se kod ovlascenih dilera... Ali sumnjam da ce ti se dopasti cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto su mene zanima isto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 23, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj nista da radis sa ovlascenim dilerima, 99% su potpuni diletanti, neznalice a pritome i lopovi teski. Nadji nekoga da ti donese iz inostranstva. Em jeftinije em ce ti i stici, sto se ne moze reci za ove "ovlascene nesposobnjakovice" A inace u tom Plattneru rade izgleda posebni strucnjaci odabrani specijalnom selekcijom. Koja se zove ko veca budala njemu radno mesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Avgust 23, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan One dve malene koje idu sa strane na fazaeru su 62 E.....tako da verovatno komplet R6 ide do nekoliko stotina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 23, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare ima da nacrtam flomasterom...kada bude trebalo . Dapače...ja na Bubnju našao nalepnice koje izgledaju originalno i to za jedno 30tak vrsta motora....a cene su ono 200/300 dindži.... kvalitet, ne garantujem, ali kome treba i ko prelazi lakom preko nalepnice, mislim da će da vrši posao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za mog fazera narucio u Platneru-Bgd jednu bocnu nalepnicu (samo ta mi je falila) i dobio sam je za desetak dana kako su i obecali a kostala me je oko 1000,00(oko 10e).Inace posedujem ploter i kater za izradu nalepnica ali na zalost fabrika stiti svoje tako da foliju u original boji ne mozes da kupis u slobodnoj prodaji.Isto vazi za sve motorcikle bez-obzira na marku proizvodjaca.Moj ti je savet(ako hoces original)samo kod ovlascenih dilera ili inostranstvo...sve ostalo ,bar meni,strasno bode oci,pogotovo ako je jedna strana motorcikla u originalu a druga radjena u domacoj radinosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel85 3 Napisano Avgust 28, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Wien/Pozarevac Motocikl: R1 prodat... uskoro, vrlo uskoro nesto novo/polovno..... Prijavi odgovor kao problematičan koje godiste je motor, kod ovih ima i mogu da pogledam ovih dana ako te interesuje... http://www.ebay.de/itm/AUFKLEBER-SET-YZF-R6-1999-2000-ALLE-FARBEN-/251126263016?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3a784aace8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...